<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=105400&amp;fmt=gif">
action-adult-affection-eldery-339620

Planning software voor de Zorg

Vul sneller meer diensten

Als bemiddelingsbureau in de Zorg koppel je ZZP'ers of freelancers aan Zorginstellingen. Vaak concurreer je met andere bureaus. Geef jezelf een voorsprong met clevergig.

GA AAN DE SLAG

Vertrouwd door tientallen bemiddelingsbureaus en duizenden freelancers in de Zorg

Bemiddelingsbureau Samen Verder
Zorg bemiddelingsbureau JMS Zorggroep
nedzorg-1
ab-zorg-logo-80
Zorgbemiddelingsbureau Nederland

Hoe helpt clevergig jouw bemiddelingsbureau?

Beschikbaarheid achterhalen
 • Freelancers loggen beschikbaarheid
 • Direct vanuit de app
 • Realtime inzicht als planner
 • Nooit dubbel inplannen
Diensten invullen
 • Nodig voorkeurskandidaten uit
 • Of juist je gehele pool
 • Stuur push notificaties
 • Binnen minuten een bevestiging
Uren registreren
 • Freelancers loggen vanuit de app
 • Inzicht in werkelijke uren
 • Inclusief opmerkingen
 • En reisafstanden
Factureren
 • Exporteer alles naar Excel
 • Maak eventueel eigen velden aan
 • En leg zo alle benodigde info vast
 • Inlezen door payroller of back-office

Hoe vind je als bemiddelingsbureau in de Zorg je zorgprofessionals?

Benieuwd hoe jij het beste zorgprofessionals kan vinden in de Zorg? Wij hebben een aantal tips voor jou op rij gezet!

Bekijk tips
rawpixel-703123-unsplash

Inzicht in wie wanneer wil werken

Freelancers in de Zorg werken vaak voor meerdere bureaus. Dus hoe weet jij welke kandidaat beschikbaar is? En of je pool groot genoeg is? Bij clevergig geven je kandidaten direct vanuit de app hun beschikbaarheid door. Dat geeft jou inzicht en bespaart je de tijd van het inventariseren.

Bij het aanmaken van een dienst weet je direct wie je kunt uitnodigen. En benader je niet onnodig zorgverleners die niet beschikbaar zijn of niet willen werken.

App - Afwezigheid

Bespaar tijd en match gericht

Je kiest zelf wie welke dienst ontvangt. Enkel je voorkeurskandidaten of juist je hele pool. Matchen doe je op basis van de rol - bijvoorbeeld een Verzorgende Niveau 3 - of nog specifieker. Met criteria die je zelf aanmaakt, zoals vaardigheden of een regio waarin de freelancer actief is. Dit is zowel gemakkelijk als effectief.

Je kandidaten ontvangen de uitnodiging met een push notificatie. Niet te missen. En alle informatie over de dienst is zichtbaar. Tekst, bijlagen en navigatie via Google Maps. Freelancers bevestigen direct vanuit de app. Zodat jij de dienst naar de zorginstelling kan bevestigen.

Diensten aanmaken en uitzetten als bemiddelingsbureau in de Zorg

Klaar voor hoog volume

Als bemiddelingsbureau in de Zorg ontvang je vaak dagelijks een lange lijst met openstaande diensten van je Zorginstellingen. Snelheid is dan van belang. Clevergig biedt verschillende mogelijkheden om in hoog volume meerdere diensten aan te maken.

Denk bijvoorbeeld aan het kopiëren van een dienst, of het instellen van terugkerend karakter. Ook kun je vanuit 1 scherm meerdere diensten in bulk aanmaken. Zelfs bieden we de mogelijkheid om diensten via Excel te importeren. En natuurlijk kan ook de Zorginstelling zelf aanvragen indienen.

Diensten importeren via Excel

Input voor verloning en facturatie

Niet onbelangrijk: de juiste info verzamelen om te factureren en verlonen. Een belangrijke bron daarvoor zijn correcte uren. Uitzendkrachten kunnen deze zelf invullen na een dienst. Samen met pauzes, reisafstanden en opmerkingen. Jij als manager - of je opdrachtgever - kan deze vervolgens inzien, controleren en bevestigen.

Alle vastgelegde informatie is makkelijk uit te draaien in een Excel-rapport. Veel van onze klanten gebruiken dit als input voor een payroller, facturatie of back office software.

App - log hours

Zorg Ambiance groeit 40% dankzij clevergig.

Justin Brouwer is mede-eigenaar van bemiddelingsbureau Zorg Ambiance. In deze video vertelt hij over de werkwijze van zijn bureau. En hoe de software van clevergig de nodige barrières om te groeien heeft weggenomen.

Justin

Justin Brouwer
Mede-eigenaar Serviceburo Zorg Ambiance

Meer weten? Vraag een vrijblijvende demo aan.

Dan delen we ons scherm en kijken we of clevergig goed bij jouw bureau past.
PLAN DEMO