<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=105400&amp;fmt=gif">
Planning zorgbemiddelingsbureaus

Bemiddelingsbureaus in de Zorg

Vul sneller meer diensten

Als bemiddelingsbureau in de Zorg koppel je ZZP'ers of freelancers aan Zorginstellingen. Vaak concurreer je met andere bureaus. Geef jezelf een voorsprong met clevergig.

Hoe helpt clevergig jouw bemiddelingsbureau?

Beschikbaarheid achterhalen
 • Freelancers loggen beschikbaarheid
 • Direct vanuit de app
 • Realtime inzicht als planner
 • Nooit dubbel inplannen
Diensten invullen
 • Nodig voorkeurskandidaten uit
 • Of juist je gehele pool
 • Stuur push notificaties
 • Binnen minuten een bevestiging
Uren registreren
 • Freelancers loggen vanuit de app
 • Inzicht in werkelijke uren
 • Inclusief opmerkingen
 • En reisafstanden
Factureren
 • Exporteer alles naar Excel
 • Maak eventueel eigen velden aan
 • En leg zo alle benodigde info vast
 • Inlezen door payroller of back-office

Inzicht in wie wanneer wil werken

Freelancers in de Zorg werken vaak voor meerdere bureaus. Dus hoe weet jij welke kandidaat beschikbaar is? En of je pool groot genoeg is? Bij clevergig geven je kandidaten direct vanuit de app hun beschikbaarheid door. Dat geeft jou inzicht en bespaart je de tijd van het inventariseren.

Bij het aanmaken van een dienst weet je direct wie je kunt uitnodigen. En benader je niet onnodig zorgverleners die niet beschikbaar zijn of niet willen werken.

App - Afwezigheid

Razendsnel en gericht matchen

Je kiest zelf wie welke dienst ontvangt. Enkel je voorkeurskandidaten of juist je hele pool. Matchen doe je op basis van de rol - bijvoorbeeld een Verzorgende Niveau 3 - of nog specifieker. Met criteria die je zelf aanmaakt, zoals vaardigheden of een regio waarin de freelancer actief is.

Je kandidaten ontvangen de uitnodiging met een push notificatie. Niet te missen. En alle informatie over de dienst is zichtbaar. Tekst, bijlagen en navigatie via Google Maps. Freelancers bevestigen direct vanuit de app. Zodat jij de dienst naar de zorginstelling kan bevestigen.

Diensten aanmaken en uitzetten als bemiddelingsbureau in de Zorg

Klaar voor hoog volume

Als bemiddelingsbureau in de Zorg ontvang je vaak dagelijks een lange lijst met openstaande diensten van je Zorginstellingen. Snelheid is dan van belang. clevergig biedt verschillende mogelijkheden om in hoog volume meerdere diensten aan te maken.

Denk bijvoorbeeld aan het kopiëren van een dienst, of het instellen van terugkerend karakter. Ook kun je vanuit 1 scherm meerdere diensten in bulk aanmaken. Zelfs bieden we de mogelijkheid om diensten via Excel te importeren. En natuurlijk kan ook de Zorginstelling zelf aanvragen indienen.

Diensten importeren via Excel

Je facturatie op orde

Niet onbelangrijk: zo snel als mogelijk correcte factureren kunnen uitsturen. Een belangrijke bron daarvoor zijn goedgekeurde uren. Freelancers of uitzendkrachten kunnen deze zelf invullen na een dienst. Samen met pauzes, KM en opmerkingen. Jij als manager - of je Zorginstelling - kan deze vervolgens inzien, controleren en bevestigen.

Alle vastgelegde informatie is makkelijk uit te draaien in een Excel-rapport. Veel bureaus gebruiken dit als input voor een payroller, facturatie of back office software.

App - log hours

De uitrol naar onze freelancers was heel positief. Mensen zagen er de  van in. En het stalken me alle WhatsApp berichten was voorbij :-) Tevens behouden medewerkers zelf de regie over diensten en dat spreekt aan. 95% van mijn flexwerkers is snel over gegaan.

Zorgbemiddelingsbureau Nederland

Christian Jansen
Zorgbemiddelingsbureau Nederland

Lees de case study

Vertrouwd door tientallen bemiddelingsbureaus en duizenden freelancers in de Zorg

Bemiddelingsbureau Samen Verder
Zorg bemiddelingsbureau JMS Zorggroep
nedzorg-1
Uitzendbureau Buboflex
Zorgbemiddelingsbureau Nederland

Meer weten? Vraag een vrijblijvende demo aan.

Dan delen we ons scherm en kijken we of clevergig goed bij jouw bureau past.
VRAAG DEMO AAN