Sluiten
  Plan demo
   Plan demo

   Plan jij je personeel nog in met Excel?

   Dat kan sneller!

   Ontdek de voordelen van clevergig:

   - Sneller, gebruiksvriendelijk
   - Effectief gebruik van je flexpool
   - Met mobiele apps

   Probeer clevergig volledig gratis en ontdek hoe gemakkelijk het kan zijn.

   Ervaar het zelf
   planning zonder achtergrond (1) (1)

   Honderden tevreden gebruikers!

    

   Waarom clevergig wint van excel

   • Planning veranderd
   • Eenvoud
   • Snelheid
   • De juist match

   Planning veranderd

   Wij vinden Excel ook handig. Maar voor on-demand personeelsplanning is Excel verre van ideaal. Een paar dingen maken planning een uitdaging, beschikbaar verzamelen, mensen snel informeren, en aanpassingen maken en doorgeven. Dit zijn 3 belangrijke dingen waar je tegenaan gaat lopen als je veel plant. Vaak begint dit gevoel te komen bij een pool van 25 mensen, en 150 - 200 diensten per maand.

   Dit is waar on-demand planning software clevergig jou kan helpen. Onze software is specifiek ingericht om gemakkelijk en snel de juiste persoon op de juiste plek in te plannen. Zo hou je meer overzicht en kan je meer diensten vullen in minder tijd. En dat is nog maar het begin!

   Eenvoud

   Ons product is gemaakt om snel te begrijpen en mee aan de gang te gaan. Je behoud eenvoudig overzicht over de beschikbaarheid van je werknemers, je opdrachtgevers en zowel je gevulde als ongevulde diensten. 

   Niet alleen voor jou is het overzichtelijk, maar ook voor je werknemers. Zij kunnen gemakkelijk via de clevergig app hun diensten inzien en accepteren. devices

    

   Snelheid

   Wij zijn ervan overtuigd dat je met clevergig veel meer diensten kan invullen in dezelfde tijd die jij er nu aan kwijt bent. Check hieronder hoe onze expert Arnoud één shift in één minuut inplant. 

   Bedenk jezelf dat bij plannen met clevergig er géén gebel en gewhatsapp meer nodig is. Hoe kun je de tijd die over is beter besteden?

   HubSpot Video

    

   De juist match

   Naast simpel en sneller plannen is het voor ons ook erg belangrijk dat de juiste persoon op de juiste plek staat.

   Kwaliteit is net zo belangrijk als kwantiteit. Daarom kan je binnen clevergig gemakkelijk je werknemers groeperen op bijvoorbeeld licenties, diploma's of eerdere werkervaring. Je kunt eenvoudig medewerkers uitsluiten van opdrachtgevers maar ook favoriet maken.

   Lees hier meer over hoe clevergig Wiertz Gastvrij heeft kunnen helpen om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. 

   Overstappen zonder hoofdpijn

   • Stap 1 - probeer clevergig

    Wil je proberen hoe handig clevergig is? Geen probleem. Bij ons maal je in een handomdraai een account aan en kun je ondervinden of clevergig wat is. We leggen je stapsgewijs uit hoe het werkt.

    share

   • Stap 2 - kies je pakket

    Niet iedereen heeft dezelfde software nodig. Bij clevergig hebben we met onze verschillende paketten voor elk wat wils. Voor de makkelijke recht-door-zee planning. Maak ook voor de complexe personeelplanning met meerdere planners, velden en criteria hebben we een oplossing.

    schedule

   • Stap 3 - groei verder met clevergig

    Een snellere planning = snellere operatie. Door gebruik van clevergig groeien klanten hun operatie tot wel 200% in het eerste jaar in dezelfde tijd. Hierdoor komt er tijd vrij voor andere belangrijke taken. Meer tijd voor persoonlijk contact, of tijd voor acquisitie.tick

   Makkelijker plannen met clevergig

   Excel is niet geschikt voor on-demand planning. Jouw medewerkers zitten niet te wachten op e-mails en telefoontjes. Helemaal als de planning van diensten ook gewoon via een handige app geregeld kan worden.

   clevergig geeft jou als planner meer overzicht en inzicht. En het zorgt ervoor dat jij uiteindelijk sneller de juiste persoon op de juiste klus kunt plannen!

   Start vandaag kosteloos en ervaar het verschil!

   Ervaar het zelf