Sluiten
Probeer voor €1,-
Probeer voor €1,-

CLEVERGIG DRAAGT ZIJN STEENTJE BIJ!

De planning software van clevergig helpt zorginstellingen, ziekenhuizen en bemiddelingsbureaus snel de juiste medewerker op de juiste klus te krijgen. Ook tijdens de corona crisis dragen we graag ons steentje bij.

Waarom (juist) nu?

2 planningssoftware 1 wat wij doen

clevergig maakt planning software die het makkelijk maakt om inzicht te krijgen en snel de juiste persoon op de juiste klus te krijgen.

3 dienst in app 1 voor de planner Gemakkelijk inzicht in wie beschikbaar is, bliksemsnel plannen en makkelijk gewerkte uren verzamelen.
4 (aan)melding 1 voor de medewerker Makkelijk aangeven wanneer ze beschikbaar zijn, snel reageren op openstaande diensten, de briefing en locatie inzichtelijk
5 wij helpen u om online te gaan (punt toevoegen) 1 speciale maatregelen

In deze tijden denkt iedereen mee, en wij ook. Daarom is ons abonnement voor nieuwe klanten tijdelijk maandelijks opzegbaar én bieden we kosteloos supersnelle onboarding aan.

Waarom nu?

De zorg heeft het in tijden niet zo druk gehad. Extra hulp door vrijwilligers, zzp’ers, gepensioneerde zorgverleners is daarom dus ook enorm hard nodig. Initiatieven springen als paddenstoelen uit de grond. Maar hoe houdt je overzicht?

Verlies geen kostbare tijd door het maken van planningen in bijvoorbeeld excel. Juist nu is het belangrijk snel de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. Hieronder lees je wat wij voor ziekenhuizen, instellingen vrijwilligers initiatieven zonder winst oogmerk én voor bemiddelings- en uitzendbureaus doen.

writing-828911_1920
Voor non-profit: gratis gebruik van onze software.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ben jij een non-profit organisatie zoals een ziekenhuis of ander soort zorginstelling en werk je nu meer dan normaal met vrijwilligers? Dan bieden wij voor jou clevergig volledig kosteloos aan voor de periode dat de corona crisis het grootst is. Hierdoor kun je optimaal gebruik maken van alle extra hulp die je krijgt zonder dat het extra tijd kost. Uiteraard helpen wij hier ook met een volledig ontzorgde onboarding.
action-adult-affection-eldery-339620
Voor profit organisaties - snelle onboarding, flexibel tarief.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ben je een bureau en bemiddel jij voor jouw opdrachtgevers zodat zij voldoende personeel hebben op de vele diensten? Dan kunnen wij jou helpen om dit geheel nog makkelijker te maken.

Natuurlijk heb je nu geen tijd voor lange implementaties van nieuwe software programma’s! Daarom helpen jou met de volledige onboarding en zorgen dat je binnen een week met clevergig online bent. Onze klanten vullen gemiddeld 2x meer diensten nadat ze onze software gebruiken!

entrepreneur-593361_1920-1