Skip to content

Dé planning software voor ambitieuze intermediairs

clevergig helpt 100 + ambitieuze uitzend- en bemiddelingsbureaus harder en verder te groeien. Soepele on-demand planning en urenregistratie is het missende puzzelstuk om deze groei voor elkaar te krijgen. Meer weten? Plan direct een rondleiding, of lees verder.

KENNISMAKING

Wij hebben resultaat uit "het veld"

clevergig bewijst zich keer op keer bij een groeiende groep uitzend- en bemiddelingsbureaus in uiteenlopende branches. Ondertussen leunen meer dan 100 klanten op clevergig bij on-demand planning. Maar, wat is on-demand planning? Het vullen van onregelmatige diensten met een grote flexpool verdeeld over meerdere opdrachtgevers én locaties.

Wat belemmert jouw groei?

Trage personeelsplanning = bottleneck voor groei

We horen het elke keer weer. Een gebrek aan overzicht, dubbele en handmatige werkzaamheden en het corrigeren van onnodige fouten in de urenregistratie en facturatie.

Kortom, de huidige planning operatie vormt een barrière voor verdere groei en opschaling. Veel bureaus hebben de ambitie om te groeien, maar hun processen zijn daar niet op ingericht.

Het is een glazen plafond waar je tegenaan botst.

KENNISMAKING
Druk kantoor

De (hoge) zichtbare én onzichtbare kosten van trage planning

De kosten van een trage operatie in de flexpool planning zijn zichtbaar én onzichtbaar.

Zichtbare kosten: hoger(e) personeelskosten, traag reageren, minder diensten vullen, minder omzet en hogere kosten.

Onzichtbare kosten: gemiste kansen (én omzet), laag percentage gevulde versus aangevraagde diensten, ontevreden personeel en medewerkers door slechte ervaringen met plannen en gepland worden.

KENNISMAKING
_voor_ zonder achtergrondkopie (1)

Actueel blijven in een snel veranderende markt

Naast bovenstaande pijn waar je tegenaan loopt heb je ook nog de markt om je heen. En die verandert. Sneller dan wij denken.

Ingezet door de gig-economy (met voorbeelden als Uber en Deliveroo) én verder gevoed door crises wordt werk meer en meer flexibel. Werk wordt steeds vloeiender.

Hierdoor verwachten de medewerkers van nu én in de toekomst een innovatieve, vernieuwende aanpak - ook bij het planningsproces. En ook je klanten eisen dat je mee blijft innoveren. 

KENNISMAKING
Schermafbeelding 2019-01-10 om 09.08.57-1

Maak kennis met clevergig, de oplossing voor nu én later

We helpen deze barrières voor groei weg te nemen en innovatief te blijven. De planner krijgt het overzicht en de rust waar die naar zoekt. En jij als bureau blijft voorop lopen.

Onze gebruiksvriendelijke software stroomlijnt de operatie. De juiste match voor een dienst is snel gemaakt. De mobiele app met push notificaties zorgen voor een snelle afstemming en invulling.

De flexwerker heeft vervolgens alle informatie bij de hand voor het uitvoeren van de werkzaamheden. En urenregistratie is zo gepiept.

KENNISMAKING
Mobile phone app

Tientallen positieve beoordelingen

 

Sluit je aan

clevergig heeft zich bewezen als groeiversneller voor meer dan 100 bureaus.

>820.000 Diensten gevuld
>23.000 Actieve flexwerkers
>5.2 miljoen Gewerkte uren

Vul 2x zoveel diensten

Een gemiddelde groei van 100% in het eerste jaar. Dat is niet mis. Maar wel het resultaat dat we  zien bij onze klanten. De stroomlijning van de operatie vertaalt zich in meer gevulde diensten, meer aanvragen vanuit opdrachtgevers en meer animo vanuit flexwerkers.

Stel je verdient €30 marge op elke dienst en vult nu 600 diensten per maand. Een verdubbeling van je volume levert je al snel €18.000 aan extra marge op. Elke maand weer. Overigens zijn de kosten voor clevergig snel terugverdiend bij een groei van 1-2% in aantal diensten.

KENNISMAKING
mockuuups-mockup-of-user-staring-at-his-imac-when-working

Wat onderscheidt ons?

We houden van eenvoud. clevergig is geen complex alles-in-een systeem, maar een best of breed oplossing voor planning én urenregistratie.

We staan bekend als een eerlijke en betrouwbare partij die luistert naar onze klanten. Onze software ontwikkelt zich razendsnel, met gemiddeld elke twee weken een nieuwe release.

We zijn wellicht niet de goedkoopste in de markt, wel de beste op het gebied van on-demand planning. Onze NPS-score van +30 en de 5 sterren reviews op Google onderstrepen dit.

KENNISMAKING
Logos Homepage
Heb je nog vragen?

Ervaar het zelf

Heb je nog vragen? Plan gerust een vrijblijvende demo en maak kennis met de on-demand planning.

Plan demo