Planning software voor uitzendbureaus

Uitzendbureaus spelen een belangrijke rol in het economische proces. Ze vormen een aanjager in de economie en ontzorgen vele opdrachtgevers.

Uitdaging

Intercedenten plannen regelmatig uitzendkrachten in, of roepen hen op om last-minute diensten te draaien. Het inroosteren van uitzendkrachten kost vaak enorm veel tijd en brengt de nodige spanning met zich mee. Veel telefoontjes, e-mails en WhatsApp-berichten zijn nodig om beschikbaarheid op te vragen en diensten met succes te vullen. Dit kan sneller en gemakkelijker met onze planning software.

Oplossing

Breng je pool uitzendkrachten aan boord en ga van start. Dit kan gemakkelijk met de personeelsplanner van clevergig. Elke uitzendkracht heeft een persoonlijk profiel in de clevergig app en geeft daarin realtime beschikbaarheid door. De intercedent regelt alles vanuit ons intuïtieve dashboard. Bepaal zelf wie wanneer werkt, of geef je team de vrijheid om zélf te kiezen wie welke dienst draait.

Clevergig application interface Clevergig application interface

Voordelen

Intercedenten besparen veel tijd met de clevergig personeelsplanner en kunnen zich richten op wat echt belangrijk is: het binnenhalen van vacatures bij de klant en het werven en selecteren van de beste kandidaten.