Sluiten
Probeer het gratis
Probeer het gratis

"Door clevergig kunnen we ons focussen op groei"

- AB-Zorg

Over AB-Zorg

AB-Zorg is een intermediair dat zich volledig focust op de sector Zorg & Welzijn. Daarin doen we aan Uitzenden, Detachering en Werving & Selectie. We zijn 3,5 jaar geleden gestart vanuit het idee dat de Zorg beter kan. De focus op kwaliteit en maatwerk heeft ons vandaag de dag gebracht naar waar we staan.

ab-zorg-logo-80

 

Touch

De uitdaging

De uitdaging

-     Minder onnodig telefonisch contact met medewerkers
-     Minder tijd besteden aan de dagelijkse planning

Touch

Het resultaat

Het resultaat

-     Eenvoudig diensten uitzetten bij meerdere medewerkers


-     Inzicht in afname per opdrachtgever


-     Ruimte voor groei

Mohamed aan het woord

De afgelopen jaren zijn we steeds meer gaan professionaliseren. In die zoektocht zijn we clevergig tegen het lijf gelopen. We waren op zoek naar planningssoftware die ons voornamelijk werk uit handen zou nemen. Zodat we onze tijd en energie konden richten op andere zaken dan planning. Verder wilden we niet continue onze medewerkers telefonisch benaderen.

De voordelen van het werken met clevergig zijn enorm. Zo kunnen we ons focussen op de verdere groei van ons bedrijf. De planning verloopt altijd goed en dat geeft ruimte en rust. De facturatie wordt gedaan op basis van clevergig en geeft ons veel inzicht in de afname per opdrachtgever. Daarnaast zien we de inzet per medewerker en krijgen we door de urenregistratie inzicht in de start- en eindtijden. Deze fluctueren namelijk enorm in de Zorg & Welzijn sector.

Het grootste voordeel is toch wel het gemak van het uitzetten van een openstaande dienst. Met één druk op de knop bereik je een enorme hoeveelheid medewerkers, zonder agressief over te komen. Dat geeft hen de gelegenheid om te reageren op het push-bericht en kan onze afdeling Planning vervolgens terug communiceren naar de opdrachtgever.

Wat dat betreft raden we clevergig zeker aan. De software ontzorgt ons enorm. Wij hebben zelfs onze processen om clevergig heen gebouwd, waardoor de effectiviteit nog groter wordt.