GA AAN DE SLAG
Menu
Free Pack
Vraag live demo aan
Hospitality Heroes-1.jpg

Cass Services is klaar voor groei

Over Cass Services

Cass Services is een gerenommeerd en erkend beveiligingsbedrijf, actief in heel Nederland. Met de inzet van goed opgeleide, gemotiveerde medewerkers voldoet Cass Services aan alle opdrachten en handelen zij in geval van calamiteiten snel en adequaat. Cass Services biedt klantgerichte oplossingen, maakt veiligheidsplannen en benadert het publiek op een vriendelijke manier waarmee escalaties altijd worden voorkomen. Met medewerkers die altijd op de meest uiteenlopende locaties, in dag-, avond- en nachtdiensten werken, is een goed overzicht in de planning en de real-time status van de inzet van medewerkers van groot belang.

image001

Het probleem

  • Een gebrek aan overzicht, voor zowel de planner als directie
  • Medewerkers met beperkte technische kennis (weinig tech savvy )
  • Beveiligers inplannen op verschillende locaties en onregelmatige tijden

Het doel

  • Actueel inzicht en overzicht in wie waar aan het werk is
  • Snelle adoptie door medewerkers
  • Een stevige basis leggen voor verdere groei

Wim - planner bij Cass Services - aan het woord

"We waren op zoek naar een nieuw systeem om onze beveiligers op de verschillende locaties te plaatsen. We hadden al een systeem in huis, maar dat werkte erg omslachtig en gaf weinig overzicht. Er waren te veel clicks nodig om de diensten van de opdrachtgevers uit te zetten.

De twee belangrijkste criteria in de zoektocht waren overzichtelijk en gebruikersgemak. Via via kwamen we terecht bij clevergig. In het begin moest ik even wennen aan de nieuwe werkwijze (elk systeem is anders), maar na een korte periode van gewenning is het een verademing. Ik kan nu op elk moment snel zien wie waar aan het werk en is nog belangrijker: welke diensten nog open staan. Het is perfect. Ook de medewerkers pikten het snel op. Iedereen vind het geweldig en de app is enorm gebruikersvriendelijk. We werken met een paar verstandelijk gehandicapten en ook zij vinden het hartstikke duidelijk. Tenslotte is ook het management uitermate tevreden. Ze kunnen op elk tijdstip en locatie de manager-app openen en zien hoe de zaken ervoor staan. Vol trots tonen ze deze aan onze opdrachtgevers.

Wat ik het meest waardeer aan het clevergig product is het gemak. Als bedrijf waardeer ik de uitgebreide ondersteuning en prettige communicatie. Het is een toegankelijk team met uitgebreide support."

Het resultaat

“Ik werk al 17 jaar met heel veel verschillende planningsystemen, en clevergig staat voor mij op nummer 2. Na een heel groot, duur systeem als de nummer 1. clevergig zit tegen perfectie aan.”

van diensten vult zichzelf
Klaar voor groei!
act-case-study-card-img4.jpg

"clevergig zit tegen perfectie aan. Het grootste pluspunt van de software is dat alles real-time is. Wij kunnen live diensten publiceren en hebben via de app heel makkelijk contact met onze uitzendkrachten. Ik werk al 17 jaar met heel veel verschillende systemen en clevergig staat op nummer 2. Na een heel groot, duur systeem als de nummer 1."

maarten-1

Maarten van Steenbergen
Operationeel Directeur

Deel dit verhaal