Skip to content

Het perfecte abonnement voor elke groeifase van jouw bemiddelingsbureau

Pak de regie terug op jouw ad hoc planning met onze planning software & facturatie van wereldklasse. 

zonder facturatie
met facturatie
hoogste ROI!
PAKKET
ESSENTIAL
€249
/maand
€373
/maand
Weg met Excel en WhatsApp. Jij wilt je ad hoc planning optimaal inrichten. Wij kunnen je daarbij helpen. Facturatie niet inbegrepen.
Weg met Excel en WhatsApp. Jij wilt je ad hoc planning optimaal inrichten. Wij kunnen je daarbij helpen. Facturatie inbegrepen!
PROFESSIONAL
€629
/maand
€944
/maand
Het juiste pakket als je nog meer intelligentie zoekt in je planning, flexwerker selectie en rapportages. Facturatie niet inbegrepen.
 
Het juiste pakket als je nog meer intelligentie zoekt in je planning, flexwerker selectie en rapportages. Facturatie inbegrepen!
TEAM
€1.049
/maand
€1.574
/maand
Voor bureaus met meerdere planners die klanten willen betrekken in planning en urenregistratie. Facturatie niet inbegrepen.
Voor bureaus met meerdere planners die hun opdrachtgevers willen betrekken in planning en urenregistratie. Facturatie inbegrepen!
ENTERPRISE
Neem contact met ons op
Neem contact met ons op

Voor grote bureaus, met meerdere labels en of vestigingen. Let op: dit is een vanaf prijs. Wij maken een offerte op maat.

Voor grote bureaus, met meerdere labels en of vestigingen. Let op: dit is een vanaf prijs. Wij maken een offerte op maat.

Kenmerken
Gevulde diensten
300
1.000
2.000
>2.000
Prijs per dienst
€0,83 / €1,24
€0,63 / €0,94
€0,52 / €0,79
Maatwerk
Actieve flexkrachten
100
200
400
>400
Interne planners
1
2
Onbeperkt
Onbeperkt
Planners klantzijde
Onbeperkt
Onbeperkt
Contractduur
12 maanden
12 maanden
24 maanden
24 maanden
Betalingcyclus
Half jaarlijks
Jaarlijks
Jaarlijks
Jaarlijks
Flexpool management
Live beschikbaarheid
Flexwerker dossiers
Rollen
Selectie - en filter criteria
één criterium
Onbeperkt
Onbeperkt
Communicatie
Planning
Ad hoc
Kiezen uit aanmeldingen
Kopiëren
Importeer & bulk
Slaap & standby diensten
Lange termijn
Urenregistratie
Gekoppeld aan planning
Onkosten
Onregelmatigheidstoeslagen
Automatische kilometers
Goedkeuringsflow
Diensttypen aanmaken
Inzicht en overzicht
Dashboard
Rapportages
Basis
Uitgebreid
Uitgebreid
Uitgebreid
Planning weergaves
Eigen huisstijl
Opdrachtgever toegang
Facturatie
Tussenkomstmodel
Driepartijenmodel
Maatwerk tarieven
*Tarieven exclusief btw. 

Het perfecte abonnement voor jouw bureau

Pak de regie terug op jouw ad hoc planning met onze planning software & facturatie van wereldklasse. 

Dit is een eenvoudige weergave omdat je op je mobiel zit.

 • Starter
 • Professional
 • Team

€249 / maand

Ben je een beginnend of groeiend bureau en wil je de basis planning optimaal inrichten, dan is dit jouw pakket. €373,- inclusief facturatie.
 
 • t/m 300 gevulde diensten
 • Steengoede ad hoc planning
 • Medewerker dossiers
 • Urenregistratie
 • Jaarabonnement
 • Halfjaarlijks betalen

€629 / maand

Het juiste pakket als je nog meer intelligentie zoekt in je planning, flexwerker selectie en rapportages. €994 inclusief facturatie.
 
 • t/m 1.000 diensten / maand
 • Filters & criteria
 • Importeren diensten
 • Diensttypen aanmaken
 • Jaarabonnement
 • Jaarlijks vooruitbetalen
 

€1.049 / maand

Voor bureaus met meerdere planners die hun opdrachtgevers willen betrekken in planning en urenregistratie. €1.574 / maand inclusief facturatie.
 
 • t/m 2.000 diensten / maand
 • Opdrachtgevers portaal
 • Eigen merk & kleuren
 • Onbeperkte gebruikers
 • 24 maanden contract
 • Jaarlijkse voortuibetaling
 

Vraag & Antwoord

Hoe werken jullie tarieven?

Je betaalt een vast bedrag voor gebruik van de software. De abonnementsprijs hangt af van welke toepassingen je nodig hebt. Je betaalt dus niet voor het aantal diensten en/of medewerkers (check wel onze Fair Use Policy). We rekenen bij het Starter, Pro en Team abonnement geen opstartkosten. De kosten voor het Pro, Team en het Enterprise abonnement betaal je jaarlijks vooruit.

Hoe tellen jullie gevulde diensten?

Wij tellen het aantal gevulde diensten op het moment dat ze ingevuld worden. Niet wanneer de medewerker de dienst draait. Een voorbeeld: wanneer je vandaag diensten inplant en invult voor de volgende maand, dan tellen we deze nu al mee (ze worden nu ingevuld). Uiteraard tellen we die diensten volgende maand niet nog een keer mee. 


Wanneer je een gevulde dienst verwijdert (en niet de flexkracht vervangt), dan tellen we deze dienst alsnog mee. We zien dit als gebruik van ons product. Ook hebben wij als clevergig geen invloed op geannuleerde diensten.

Wat houdt Fair Use Policy in? In principe kun je onbeperkt gebruik maken van de diensten van clevergig en zo vaak inloggen als je wilt. Echter, elk abonnement kent zijn limieten (aantal diensten, aantal medewerkers) om buitensporig gebruik tegen te gaan. Zo zorgen we dat alle gebruikers onze software op een snelle en stabiele manier kunnen gebruiken.
Hoe lang duurt het om over te stappen?

Gemiddeld kan dat in 1-3 weken, soms zelfs dagen. Het hangt vooral af van de hoeveelheid opdrachtgevers en medewerkers die je wilt toevoegen aan het systeem. Ons product is heel eenvoudig in gebruik voor planners en voor medewerkers.

Hoe gaan jullie om met maatwerk? Kort antwoord: daar doen we niet aan. Lang antwoord: we nemen alle product feedback mee. We komen met oplossingen voor praktische bureau - problemen en creëren vaak nieuwe features in samenwerking met onze klanten.
Verslaat jullie product Excel + WhatsApp? Absoluut! Veel van onze klanten komen van deze manier van plannen af en zijn enorm tevreden. Je vult diensten in minuten in plaats van uren. 85% van de diensten worden zelfs automatisch gevuld door ons product. 
Kan ik meerdere diensten ineens plannen? Zeker weten. Je kunt heel gemakkelijk meerdere diensten tegelijk aanmaken en uitzetten naar je pool. Met een upload van je Excel bestand maak je honderden diensten tegelijk aan, en herhaalde diensten zijn ook zo gepland. Echt waar, het is heel makkelijk.
Waarom hebben jullie jaarlijkse abonnementen? Jaarlijkse abonnementen en vooruitbetaling zijn een vorm van commitment. En wij hebben geleerd dat een wederzijdse betrokkenheid de kans op success aanzienlijk verhoogt. Zo gaan we samen een duurzame relatie aan. En dat levert het beste rendement voor iedereen.
Kan ik het eens bekijken of proberen?

Laten we eerst een demo plannen, en jouw uitdagingen doornemen. Vanuit daar kunnen we verschillende mogelijkheden doornemen.

Waarom niet zelf planning software bouwen? Dat kan absoluut, maatwerk software laten bouwen. Maar de totale kosten van ontwikkeling (direct, indirect, onderhoud) zijn vele malen hoger dan ons product, los van de maanden aan tijd en hoofdpijn die een dergelijk proces meebrengt! En ben je niet veel liever bezig met datgene waar je goed in bent?
Ik heb nog meer vragen! Dat snappen we heel goed. Bel ons anders op 020-2441 685, vraag een demo aan of stuur ons een postduif. We geven graag antwoord op al je vragen.
Ik vind Starter alsnog te duur maar jullie product matcht wel goed..! Wat te doen?

Plan alsnog een afspraak met één van onze product experts. Samen kunnen we er vast een mouw aan passen.

Het clevergig effect

3x meer diensten gepland in dezelfde tijd
>80% van de planning vult zich binnen minuten
<1 dag zo snel zijn onze klanten aan boord
+30 is de NPS score van klanten

Wat onze klanten zeggen