Sluiten
Plan demo
Plan demo

Tarieven

Van startend tot gevestigd uitzend- of bemiddelingsbureau, wij hebben het pakket dat bij je past.

Starter

€249 per maand
Bliksemsnel plannen
tot 300 diensten
tot 100 medewerkers
Urenregistratie
Rapportages
Kopieer diensten
Favo medewerkers
Een vliegende start
12 maanden contract
Plan rondleiding met één van onze product experts
Plan demo

Pro

€629 per maand
Alles van Starter
Meer plan-opties
tot 1.000 diensten
tot 200 medewerkers
Één vrij veld
Herhalende diensten
Bulk diensten
Stem snel details af
Gratis onboarding
Top ondersteuning
12 maanden contract
Plan rondleiding met één van onze product experts
Plan demo

Enterprise

v/a €2.499 per maand
Alles van Team
>2.000 diensten
>400 medewerkers
Custom onboarding
Custom integraties
24 maanden contract
Plan rondleiding met één van onze product experts
Plan demo
Veelgestelde vragen

Vraag & Antwoord

Hoe werken jullie tarieven?

Je betaalt een vast bedrag voor gebruik van de software. De abonnementsprijs hangt af van welke toepassingen je nodig hebt. Je betaalt dus niet voor het aantal diensten en/of medewerkers (check wel onze Fair Use Policy). We rekenen bij het Starter, Pro en Team abonnement geen opstartkosten. De kosten voor het Pro, Team en het Enterprise abonnement betaal je jaarlijks vooruit.

Wat houdt Fair Use Policy in? In principe kun je onbeperkt gebruik maken van de diensten van clevergig en zo vaak inloggen als je wilt. Echter, elk abonnement kent zijn limieten (aantal diensten, aantal medewerkers) om buitensporig gebruik tegen te gaan. Zo zorgen we dat alle gebruikers onze software op een snelle en stabiele manier kunnen gebruiken.
Hoe lang duurt het om over te stappen?

Gemiddeld kan dat in 1-3 weken, soms zelfs dagen. Het hangt vooral af van de hoeveelheid opdrachtgevers en medewerkers die je wilt toevoegen aan het systeem. Ons product is heel eenvoudig in gebruik voor planners en voor medewerkers.

Hoe gaan jullie om met maatwerk? Kort antwoord: daar doen we niet aan. Lang antwoord: we nemen alle product feedback mee. We komen met oplossingen voor praktische bureau - problemen en creëren vaak nieuwe features in samenwerking met onze klanten.
Verslaat jullie product Excel + WhatsApp? Absoluut! Veel van onze klanten komen van deze manier van plannen af en zijn enorm tevreden. Je vult diensten in minuten in plaats van uren. 85% van de diensten worden zelfs automatisch gevuld door ons product. 
Kan ik meerdere diensten ineens plannen? Zeker weten. Je kunt heel gemakkelijk meerdere diensten tegelijk aanmaken en uitzetten naar je pool. Met een upload van je Excel bestand maak je honderden diensten tegelijk aan, en herhaalde diensten zijn ook zo gepland. Echt waar, het is heel makkelijk.
Waarom hebben jullie jaarlijkse abonnementen? Jaarlijkse abonnementen en vooruitbetaling zijn een vorm van commitment. En wij hebben geleerd dat een wederzijdse betrokkenheid de kans op success aanzienlijk verhoogt. Zo gaan we samen een duurzame relatie aan. En dat levert het beste rendement voor iedereen.
Kan ik het eens bekijken of proberen?

Yep. Je kunt meteen starten voor slechts €1,- met het Starter abonnement en de werking van ons product ervaren. Wil je eerst iemand spreken? Plan dan een demo en we vertellen je graag alles.

Waarom niet zelf planning software bouwen? Dat kan absoluut, maatwerk software laten bouwen. Maar de totale kosten van ontwikkeling (direct, indirect, onderhoud) zijn vele malen hoger dan ons product, los van de maanden aan tijd en hoofdpijn die een dergelijk proces meebrengt! En ben je niet veel liever bezig met datgene waar je goed in bent?
Ik heb nog meer vragen! Dat snappen we heel goed. Bel ons anders op 020-2441 685, vraag een demo aan of stuur ons een postduif. We geven graag antwoord op al je vragen.
Ik vind Starter alsnog te duur maar jullie product matcht wel goed..! Wat te doen?

Plan alsnog een afspraak met één van onze product experts. Samen kunnen we er vast een mouw aan passen.

Het clevergig effect

3x meer diensten gepland in dezelfde tijd
>80% van de planning vult zich binnen minuten
<1 dag zo snel zijn onze klanten aan boord
+30 is de NPS score van onze enthousiaste klanten
Zet de eerste stap

Ben jij klaar om je zuurverdiende tijd terug te verdienen met makkelijke planning software?

Klik hieronder op één van deze buttons en zet de eerste stap. Nu de eerste maand voor €1,-.

Start direct  of  Plan demo