<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=105400&amp;fmt=gif">
START MET PLANNEN
Menu
Free Pack
Vraag live demo aan
Hospitality Heroes-1.jpg

Hospitality Heroes vult 80% van de diensten vanzelf

Over Hospitality Heroes

Hospitality Heroes is hét Horeca Uitzendbureau van Amsterdam en Utrecht. Een bedrijf met een heldere filosofie, kunnen we wel zeggen. Ze werken voor klanten die net als zij zelf hospitality als belangrijkste voorwaarde van goede service vindt. Horeca is namelijk beleving. En goed personeel is daarbij essentieel. Hospitality Heroes levert passende mensen. De medewerkers zijn 100% gastvrij, energiek en zetten de gast centraal.

hospitality-heroes-logo@2x (1).png

Het probleem

  • Planning software vinden die naadloos aansluit op de uitzendbranche
  • Een systeem dat gemakkelijk in gebruik is
  • Specifiek voor het inplannen van losse diensten

Het doel

  • Tijdsbesparing in plannen
  • Snelle gewenning door medewerkers
  • Realtime informatie over diensten en medewerkers
  • Opdrachtgevers betrekken bij de planning

Maarten aan het woord

Ik heb vooral voor clevergig gekozen omdat ik het idee had dat jullie mee kunnen met de groei die wij ook nog doormaken. En dat wij met jullie mee innoveren. Veel systemen zijn al gearriveerd; daar geldt ‘what you see is what you get’. Bij clevergig werk je mee aan de ontwikkeling, zo kom je steeds een stapje dichterbij het perfecte plansysteem.

En clevergig als bedrijf is heel toegankelijk en goed te bereiken: jullie reageren snel, denken mee met de klant. En wat ik ook heel belangrijk vind: jullie denken in oplossingen. Als ik voorstel om iets te verbeteren antwoorden jullie eerlijk: ‘Ja, dat kan. Nu nog niet, maar wel over een paar weken.’. Dat waardeer ik erg, vind ik een fijne manier van samenwerken.

Het grootste pluspunt van de clevergig-software is dat alles real-time is. Wij kunnen bij Hospitality Heroes live diensten publiceren en hebben daar via de app heel makkelijk contact over met onze uitzendkrachten. Zij krijgen direct een uitnodiging voor een dienst op hun smartphone; wij zien het meteen als een dienst door hen geaccepteerd of al helemaal gevuld is. En de tijdsbesparing is top: 75% tot 80% van de diensten vult zichzelf nu met clevergig.

Het resultaat

“Ik werk al 17 jaar met heel veel verschillende planningsystemen, en clevergig staat voor mij op nummer 2. Na een heel groot, duur systeem als de nummer 1. clevergig zit tegen perfectie aan.”

van diensten vult zichzelf
Gastvrijheid
act-case-study-card-img4.jpg

"clevergig zit tegen perfectie aan. Het grootste pluspunt van de software is dat alles real-time is. Wij kunnen live diensten publiceren en hebben via de app heel makkelijk contact met onze uitzendkrachten. Ik werk al 17 jaar met heel veel verschillende systemen en clevergig staat op nummer 2. Na een heel groot, duur systeem als de nummer 1."

maarten-1

Maarten van Steenbergen
Operationeel Directeur

Deel dit verhaal