<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=105400&amp;fmt=gif">

 

 

Weet precies wat je betaalt


We houden van eenvoud. Ook als het om onze prijzen gaat.

Contact Probeer 2 weken gratis 

Je bent in goed gezelschap

Wij helpen vele uitzenders en andere bedrijven bij het makkelijk en snel inplannen van hun flexibele personeel. Zij hebben hun productiviteit en winstgevendheid al enorm verbeterd.

Emerce
Leapfunder
Startup Delta
Brightnl
Startup Junction
Misset Horeca Waarom betalen voor planning software?

 

Een planningtool waarvoor je betaalt, terwijl Excel, e-mail en WhatsApp gratis zijn? Onze slimme software doet het plannen voor je. Dat is een investering in je eigen tijd en efficiƫntie. Dit krijgt jouw onderneming er namelijk voor terug:


Schermafbeelding 2018-05-29 om 11.43.09

 

De cijfers spreken voor zich

 

Elke maand worden duizenden diensten ingepland met onze software. Het mooiste van alles: ze worden grotendeels binnen minuten ingevuld. 

Schermafbeelding 2018-05-29 om 11.42.22 

Plan je nog vanachter een groot Excel-sheet?

Demo aanvragen

Nog vragen? Vind hier je antwoord

Biedt clevergig een totaaloplossing voor mijn HRM en/of backoffice?

Nee, onze tool helpt je bij het efficiĆ«nt inplannen van diensten voor je flexibele personeel. Het is geen backoffice-software. We kunnen wel koppelen met verschillende HRM- en backoffice-systemen. Wil je daar meer over weten? Neem dan even contact met ons op.

Hoe werkt clevergig precies?

Bekijk hier zelf hoe je een dienst vult met clevergig. 

Wat houdt een online demo in?

Een demo van onze tool is gratis en vrijblijvend, en vindt online plaats maar wel live. We plannen eerst samen met jou een handig tijdstip in. Dion, Floris of Michel deelt dan zijn scherm, en loopt de mogelijkheden van onze software met je door. Je kunt de demo dus volgen waar en wanneer jij wilt. Het kost niets, behalve 15-20 minuten van je tijd. Hier plan je een demo in. 


Kan ik clevergig ook proberen?

Wil je onze software eerst zelf proberen? Dat kan! Vraag hier een gratis proef van 2 weken aan (of neem contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden met je). 

Geen jaarcontract, ik kan elke maand opzeggen? Echt?

Ja, echt waar. Kies je voor betalen per maand, dan betaal je bij clevergig ook per maand. En kun je dus maandelijks je licentie stopzetten. Want we houden van duidelijkheid. Kies je voor jaarlijkse betaling, dan ontvang je een korting van 20%.

 

Meer weten?  Contact Probeer 2 weken gratis

Wil je onze tool in actie zien?

More