Skip to content

Eenvoudig de correcte uren én onkosten verzamelen van je flexpool.

De tijd van papieren urenbriefjes is echt voorbij, zeg maar gerust al 10 jaar. Upgrade je urenregistratie in een handomdraai met clevergig.

KENNISMAKING

 

Een échte mobiele app

Jouw flexpool wil gewoon snel uren loggen. Geen gehannes met apps en / of mobiele websites. Jij wilt de uren snel binnen hebben, zonder gedoe en nabellen. Met onze mobiele app regelt jouw flexkracht alles vanuit één app, zowel diensten accepteren als uren loggen. Vergeten ze uren te loggen? Dan krijgen ze een herinnering.


New call-to-action   New call-to-action

Log_hours_mobile

Grip op de onkosten en kilometers

Je kunt eenvoudig zelf de (on)kosten instellen die geregistreerd mogen worden vanuit de app. Verder worden kilomters automatisch ingevuld op basis van de locatie van de flexwerker en de dienst. 

KENNISMAKING

billing_agreement

De optimale goedkeuringsflow

Met clevergig ben je uiterst flexibel met wie de uren goedkeurt. Een leidinggevende laten aftekenen op locatie? Uren centraal goedkeuren? De opdrachtgever toegang geven? Geen probleem, stel het met een paar kliks in op detailniveau.

Time-tracking_2

Knip en klaar voor de afwikkeling

Jij weet net zo goed als wij dat het pas echt begint als de uren zijn goedgekeurd. De data is klaar voor facturatie, dat kan meteen vanuit clevergig. Doorzetten naar een ander systeem (AFAS, Easyflex, etc.) voor oa verloning kun je inrichten met een koppeling.

Time_tracking_wcard

Urenregistratie is één van onze essentiële gereedschappen!

Urenregistratie is de perfecte, onmisbare metgezel van onze ad hoc planning software. Dat bedoelen letterlijk want urenregistratie werkt niet zonder planning.
 
Wil je meer weten over onze alles-in-een tool voor ad hoc bemiddelingsbureaus? Plan direct een demo.

KENNISMAKING

Deal-(2)-1

Wij waarderen onze klanten en zij ons ook: