Skip to content

Wij zijn op een maanmissie* naar  1.000.000.000 matches, doe je mee?

*figuurlijk gesproken. Omdat clevergig blijft groeien zoeken we talent dat met ons op avontuur wilt. Klanten blij maken, een tof product bouwen en ja, ook lol maken. Denk je dat je een match bent? Wacht niet en solliciteer meteen.

DSC00542-1

Bekijk vacatures & en solliciteer!

 

Onze cultuur maakt clevergig

Cultuur is de fundering van ons bedrijf! Die bedrijfscultuur is gebaseerd op een set principes. De drie belangrijkste principes:

  • Tevreden medewerkers maken klanten tevreden. Dus zorgen voor een open, productief en gezond werkklimaat.
  • Een team collega's werkt samen als een sport-team: om te winnen moeten we de juiste mensen op de juiste posities in het veld zetten.
  • De kernwaarden eenvoudklant obsessie en vrijheid drijven al onze beslissingen, en dat zoeken we ook in (nieuwe) collega's!

Benodigde ingrediënten: slim, proactief, doelgericht talent. Mensen die tegen een georganiseerde chaos kunnen. Mensen die zich laten horen. En die - samen met ons - clevergig naar het hogere doel willen tillen. 

Ons proces voor A-player selectie

Wij willen net zo graag als jij dat het proces snel gaat. Op die manier hebben wij snel helderheid voor beide partijen. Daarom volgen we onderstaand proces. Op deze manier herkennen we snel de beste matches met ons bedrijf. Want de juiste mensen maken clevergig zo leuk om voor te werken.

1
Are we a fit?

Tijdens een online meeting van 30 - 45 minuten leer je clevergig kennen, en wij jou. We kijken of we een persoonlijke klik hebben en je bij onze cultuur past. Bij het plannen van de volgende stap vragen we je of je een persoonlijkheidstest invult.

2
EERSTE INTERVIEWTijdens dit interview van 1 - 1,5 uur gaan we dieper in op jou als persoon. Wat drijft je? Wat zijn je carriere doelen? Kan clevergig daarin faciliteren? Bij groen plannen we de volgende en krijg je een test mee, afhankelijk van je rol waarop je solliciteert. 
3
"technisch" interviewTijdens dit interview van 1 - 1,5 uur bespreken we je jobtest. Dat kan zijn dat je een demo analyseert, marketing plan(netje) schrijft of een stuk code analyseert. Dit legt een basis voor een interview over je skills, werkstijl, aanpak en hoe je samenwerkt.
4
Aanbod & onboardingAls alle lichten op groen staan krijg je een aanbod waarin we alles vastleggen. Op de afgesproken datum starten we met een onboarding die in 3 weken plaatsvindt. Hierna duik je in je rol, en doe jij jouw werk op jouw manier, output gedreven.

Onze "benefits"

We timmeren hard aan weg. Daarvoor zijn we bereid in talent te investeren. Dat gaat - wat ons betreft - verder dan een eerlijk salaris.

Een 4-daagse werkweek De gig economy kenmerkt zich door mensen die meerdere bronnen van inkomsten hebben. Dus waarom zouden wij jou dat niet gunnen? Bij clevergig heb je de vrijdag helemaal voor jezelf. Om een hobby uit te oefenen, te studeren of een side hustle op te starten. Standaard staan we toe dat je nevenwerkzaamheden ontplooit. En zo hoort in de arbeidsmarkt anno nu.
Werken zoals jij wilt

Bij clevergig werken we asynchroon en met 6 weekse cycli (check dit artikel als je meer hierover wilt weten). Geen eindeloze meetings of overleg. Deze sterke combinatie zorgt ervoor dat iedereen zich ten volste kan richten op haar / zijn werk. 

Omdat het glashelder is wat er moet gebeuren (en wanneer het af moet zijn) laten we je ook los om je werk te doen wanneer jij dat wilt. Ben jij een nachtuil 🦉  die later op de of een leeuw 🦁 die vroeg opstaat? We hebben een plekje voor jou.

Onbeperkt vrije dagen Yep. Je mag bij ons gewoon vrij nemen. We vertrouwen op jouw eigenaarschap om daar de juiste call in te maken.
Meegroeien met clevergig

We hebben grote ambities en zijn op dit moment nog relatief klein. Je kunt dus met ons meegroeien naar de volgende fase. 

Dus, ga je mee op avontuur?

8% Vakantiegeld

Logisch toch?

Bonussysteem Voor commerciële rollen hebben we een bonussysteem wat goed scoren rijkelijk beloont! 
Welzijn en thuiswerk vergoedingen

- Een goede thuiswerkplek is onmisbaar als je bij clevergig werkt. Wij werken immers hybride: gedeeltelijk op kantoor en gedeeltelijk thuis. Daarom krijg je als je begint een eenmalige remote work vergoeding om de benodigde hardware te kopen.

- Verder hebben we budget beschikbaar wanneer jij wilt investeren in jouw eigen gezondheid, bijvoorbeeld voor de sportschool of een meditatie app.

Onze kernwaarden

We noemde ze net al kort, maar onze kernwaarden zijn geen holle termen. Het is ons DNA: de maat waar wij alle beslissing - groot en klein - langs leggen. Hieronder staan ze kort uitgelegd. Zoek jij dit ook in je leven en werk?

Klantobsessie

We kunnen zo ons best doen, uiteindelijk is ons succes afhankelijk van het succes van onze klanten. Daar zijn wij ons van bewust. Ons product feedback proces, een persoonlijke onboarding; allemaal kleine voorbeelden van een hoger doel. Wij ❤️ onze klanten.

 
Eenvoud Iets moeilijk en complex maken is zo gepiept. Producten en processen eenvoudig houden, dat is een kunst. Dag in dag houden wat we maken, en hoe we dat doen zo eenvoudig mogelijk. Op deze manier kunnen we met onze kerntaak bezig houden: goede software maken.  
101980 Vrijheid Ons idee van werk: het wordt georganiseerd om je leven heen, niet andersom. clevergig geeft je de ruimte om dat te doen. We geven elkaar de vrijheid om ons werk te doen wanneer het ons uitkomt. Hierdoor krijg je meer passie voor je werk.  

Bekijk vacatures & en solliciteer!

VACATURES