Sluiten
Probeer voor €1
nl
en
Probeer voor €1

Wij zijn op een maanmissie* naar  1.000.000.000 matches, doe je mee?

*figuurlijk gesproken. Want clevergig groeit, en we zoeken talent dat met ons op avontuur wilt. Klanten blij maken, een tof product bouwen en ja, ook lol maken.

Kiev bowling - small

Wij helpen on-demand uitzend- en bemiddelingsbureaus
hard te groeien.

Wij zijn de # 1 software voor on-demand (ad hoc) planning en urenregistratie. Meer dan 120 klanten en tienduizenden gebruikers vullen elke maand >100.000 diensten. We groeien hard en dat smaakt naar meer.

Benodigde ingrediënten: slim, proactief, doelgericht talent. Mensen die tegen een georganiseerde chaos kunnen. Mensen die zich laten horen. En die - samen met ons - clevergig naar het hogere doel willen tillen. 

Vacatures

Op dit moment hebben we diverse vacatures in Product (Development), Sales, Marketing en Customer Success. 

Voor een actueel overzicht verwijzen we je graag 👉 naar deze pagina

En je bent altijd welkom om een open sollicitatie te sturen naar diana@clevergig.nl.

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn geen holle termen. Het is ons DNA: de maat waar wij alle beslissing - groot en klein - langs leggen. 

Klantobsessie

We kunnen zo ons best doen, uiteindelijk is ons succes afhankelijk van het succes van onze klanten. Daar zijn wij ons van bewust. Ons product feedback proces, een persoonlijke onboarding; allemaal kleine voorbeelden van een hoger doel. Wij ❤️ onze klanten.

 
Eenvoud Iets moeilijk en complex maken is zo gepiept. Producten en processen eenvoudig houden, dat is een kunst. Dag in dag houden wat we maken, en hoe we dat doen zo eenvoudig mogelijk. Op deze manier kunnen we met onze kerntaak bezig houden: goede software maken.  
101980 Vrijheid Ons idee van werk: het wordt georganiseerd om je leven heen, niet andersom. clevergig geeft je de ruimte om dat te doen. We geven elkaar de vrijheid om ons werk te doen wanneer het ons uitkomt. Hierdoor krijg je meer passie voor je werk.  

Onze "benefits"

We timmeren hard aan weg. Daarvoor zijn we bereid in talent te investeren. Dat gaat - wat ons betreft - verder dan een eerlijk salaris.

Een 4-daagse werkweek De gig economy kenmerkt zich door mensen die meerdere bronnen van inkomsten hebben. Dus waarom zouden wij jou dat niet gunnen? Bij clevergig heb je de vrijdag helemaal voor jezelf. Om een hobby uit te oefenen, te studeren of een side hustle op te starten. Standaard staan we toe dat je nevenwerkzaamheden ontplooit. En zo hoort in de arbeidsmarkt anno nu.
Werken zoals jij wilt

Bij clevergig werken we asynchroon en met 6 weekse cycli (check dit artikel als je meer hierover wilt weten). Geen eindeloze meetings of overleg. Deze sterke combinatie zorgt ervoor dat iedereen zich ten volste kan richten op haar / zijn werk. 

Omdat het glashelder is wat er moet gebeuren (en wanneer het af moet zijn) laten we je ook los om je werk te doen wanneer jij dat wilt. Ben jij een nachtuil 🦉  die later op de of een leeuw 🦁 die vroeg opstaat? We hebben een plekje voor jou.

Onbeperkt vrije dagen Yep. Je mag bij ons gewoon vrij nemen. We vertrouwen op jouw eigenaarschap om daar de juiste call in te maken.
Meegroeien met clevergig

We hebben grote ambities en zijn op dit moment nog relatief klein. Je kunt dus met ons meegroeien naar de volgende fase. 

Dus, ga je mee op avontuur?

8% Vakantiegeld

Logisch toch?

Bonussysteem Voor commerciële rollen hebben we een bonussysteem wat goed scoren rijkelijk beloont!