Sluiten
Probeer voor €1
nl
en
Probeer voor €1

Wij zijn op een maanmissie* naar  1.000.000.000 matches, doe je mee?

*figuurlijk gesproken. Want clevergig groeit, en we zoeken talent dat met ons op avontuur wilt. Klanten blij maken, een tof product bouwen en ja, ook lol maken.

DSC03929 (Medium)

Wij geven uitzend- bemiddelingsbureaus
de tools om hard te gaan. 

Nu: wij maken de beste plannings software op de markt voor on-demand (ad hoc) planning.

Binnen 18 maanden: wij willen het go-to frontoffice pakket worden in onze branche.

Benodigde ingrediënten: slim, proactief, doelgericht talent. Mensen die tegen een georganiseerde chaos kunnen. Mensen die zich laten horen. En die - samen met ons - clevergig naar het hogere doel willen tillen. 

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn geen holle termen. Het is ons DNA: de maat waar wij alle beslissing - groot en klein - langs leggen. 

Klantobsessie

We kunnen zo ons best doen, uiteindelijk is ons succes afhankelijk van het succes van onze klanten. Daar zijn wij ons van bewust. Ons product feedback proces, een persoonlijke onboarding; allemaal kleine voorbeelden van een hoger doel. Wij ❤️ onze klanten.

 
Eenvoud Iets moeilijk en complex maken is zo gepiept. Producten en processen eenvoudig houden, dat is een kunst. Dag in dag houden wat we maken, en hoe we dat doen zo eenvoudig mogelijk. Op deze manier kunnen we met onze kerntaak bezig houden: goede software maken.  
101980 Vrijheid Ons idee van werk: het wordt georganiseerd om je leven heen, niet andersom. clevergig geeft je de ruimte om dat te doen. We geven elkaar de vrijheid om ons werk te doen wanneer het ons uitkomt. Hierdoor krijg je meer passie voor je werk.  

Onze "benefits"

We timmeren hard aan weg. Daarvoor zijn we bereid in talent te investeren. Dat gaat - wat ons betreft - verder dan een eerlijk salaris.

Werken zoals jij wilt

Bij clevergig werken we asynchroon en met 6 weekse cycli (check dit artikel als je meer hierover wilt weten). Geen eindeloze meetings of overleg. Deze sterke combinatie zorgt ervoor dat iedereen zich ten volste kan richten op haar / zijn werk. 

Omdat het glashelder is wat er moet gebeuren (en wanneer het af moet zijn) laten we je ook los om je werk te doen wanneer jij dat wilt. Ben jij een nachtuil 🦉  die later op de of een leeuw 🦁 die vroeg opstaat? We hebben een plekje voor jou.

Onbeperkt vrije dagen Yep. Je mag bij ons gewoon vrij nemen. We vertrouwen op jouw eigenaarschap om daar de juiste call in te maken.
Meegroeien met clevergig

We hebben grote ambities en zijn op dit moment nog relatief klein. Je kunt dus met ons meegroeien naar de volgende fase. 

Dus, ga je mee op avontuur?

8% Vakantiegeld

Logisch toch?

Bonussysteem Voor commerciële rollen hebben we een bonussysteem wat goed scoren rijkelijk beloont! 

Onze teams

Growth

In het Growth team komen Sales en Marketing samen. We gebruiken een aantal kanalen voor het genereren van leads: Inbound Marketing, Outbound Prospecting en onze Partners. Ook zorgen tevreden bestaande gebruikers voor doorverwijzingen. Vervolgens kijken we of de klant kunnen helpen met hun probleem. We gebruiken veelvuldig video-afspraken om in contact te treden en onze oplossing te demonstreren.

 
Product

Het Product team bouwt en onderhoud onze Software as a Service (SaaS oplossing). Ze gebruiken input van onze klanten en het Growth en Customer Success team voor het ontwikkelen van nieuwe toepassingen. Dan hebben we het over onze mobiele apps en web app. Ook zorgen ze voor een stabiel en snel product, zodat onze gebruikers probleemloos diensten kunnen vullen.

 
Customer Succes Nieuwe klanten helpen we graag aan boord. Een goede ‘onboarding’ is een belangrijk onderdeel van het succes van de klant. In dit traject helpen we hen niet alleen bekend te geraken met onze software. We kijken vooral ook naar hun doelen voor de komende periode. En hoe wij hen kunnen helpen om deze met succes te realiseren.