Skip to content

#1 Transport Planning Software

Als transportbedrijf in de transport sector, die werkt met reguliere roosters én ad hoc diensten, is een effectieve planning van essentieel belang. Met de juiste transport planning software kun je tijd besparen en jouw planners ondersteunen bij het vinden van de meest efficiënte routes en het koppelen van chauffeurs aan de juiste ritten. clevergig planning software biedt hiervoor dé oplossing, die zorgt voor rust en overzicht binnen je bedrijf.

KENNISMAKING
logistiek_software_planning

Tevreden klanten uit de transport sector:

“We hebben een beter overzicht van alle planningen, inclusief alle informatie en briefing. Dat allemaal in een systeem, in plaats van alles via Whatsapp. Dat scheelt heel veel tijd en het belangrijkste is de schaalbaarheid daarvan. Nu wordt het allemaal vanuit één punt geregeld en dat is een heel groot voordeel.”
Vince_desjouwers_clevergig-1
Vinceeigenaar De Sjouwers

Betrouwbaarheid essentieel in transport planning

Als je voor een uitzendbureau in transport werkt, weet je hoe belangrijk het is dat alles op tijd wordt geregeld en soepel verloopt. Hectische last-minute aanpassingen moeten maken is niet ideaal voor belangrijke evenementen en andere opdrachten. Onze transport planning software stelt jouw planners in staat om orders en ritten in één systeem te beheren, waardoor een totaaloverzicht ontstaat. Met de mogelijkheid om routes efficiënt te plannen en factoren zoals kilometers, wensen van klanten en afspraken mee te nemen, zorgt clevergig voor een geoptimaliseerde transportplanning.
Mix van roosters én ad hoc 🚚
Voor planners in transport is het essentieel dat zowel reguliere roosters als ad hoc diensten makkelijk kunnen worden ingepland. Terwijl de meeste software bedrijven op de markt focussen op één van de twee, biedt clevergig een complete oplossing. Dat betekent dat je bedrijf eenvoudig kan groeien in beide richtingen. 
 
Instabiliteit slecht voor imago 😕
Chaotische werkprocessen zijn onprofessioneel en doen af aan de gewenste snelheid. Transport bedrijven hebben betrouwbaarheid nodig in alle aspecten van het werk. Een verantwoordelijke, stabiele planning softwarepartner neemt een groot deel van die verantwoordelijkheid op zich. 
 
Geen modernisering 🕰️
Modernisering is essentieel in de transport planning sector om aan de steeds veranderende behoeften van zowel uitzendkrachten als werkgevers te voldoen. Met clevergig planning software kun je competitief blijven op de markt, waarbij het vermogen om snel te reageren op veranderingen van cruciaal belang is. 
 
KENNISMAKING

...clevergig maakt het makkelijk!

  • 1. Nauwkeurig plannen
  • 2. Apps voor medewerkers
  • 3. Hulp bij onboarding
Door een toenemend aantal uitzendbureaus in transport is het moeilijker geworden om te schalen. Je uitzendbureau moet iets unieks hebben om zich te onderscheiden van haar concullega’s. Het gebruiksvriendelijke programma van clevergig maakt het plannen van vrachtwagens en chauffeurs een stuk eenvoudiger. Een gebruiksvriendelijke planning software die jouw planning sneller, en het leven van je medewerkers makkelijker maakt, is wel zo uniek. Jouw planners kunnen snel en accuraat de meest efficiënte routes toewijzen aan de chauffeurs, terwijl ze tegelijkertijd tijd besparen.
 
alles-op-een-plek 
 
 

Met clevergig software staat de zoektocht naar geschikte chauffeurs voor jouw orders niet langer centraal. Onze planning software is geïmplementeerd in medewerker apps. Zo kunnen managers en flexwerkers eenvoudig shifts bekijken, wijzigingen aanbrengen en verlofaanvragen indienen, allemaal via hun mobiele apparaat. Dit zorgt voor gemak en flexibiliteit in het beheren van hun planning. Jouw chauffeurs zijn verzekerd van een optimale planning, wat resulteert in tevreden klanten en groei voor uw transportbedrijf.

mobile-1

 

Om je uitzendbureau voor transport goed te kunnen onboarden, helpen we je om snel vertrouwd te raken met de functies en mogelijkheden van de planning software. Door middel van uitgebreide onboarding kan iedereen binnen je bureau leren om optimaal gebruik te maken van alle functionaliteiten, om later de productiviteit zo hoog mogelijk te houden. Zo heeft jouw transportbedrijf alle tools in handen om jouw transport planning naar een hoger niveau te tillen en de productiviteit te verhogen.

support-1

 

Eenvoudig & snel te begrijpen

Als je een bureau draait, wil je niet dagen of weken kwijt zijn aan het leren kennen van nieuwe software. Ook wil je niet dagelijks, eindeloos moeten klikken om het werk gedaan te krijgen. Dan kun je net zo goed weer WhatsApp en Excel gebruiken. clevergig is daarom intuïtief, snel en gebouwd voor de branche.

GEBRUIKSVRIENDELIJK 💪

Eenvoud is één van onze kernwaarden. Hierdoor bedenken wij bij alle features en functies die wij bouwen: "Kan dit makkelijker?" Dit zorgt ervoor dat jij clevergig binnen enkelen dagen doorhebt en dat jij supersnel kunt werken.

 
SUPERSNEL 🏁
Het runnen van een bemiddelings- of uitzendbureau (of beide formules in één) vraagt om snelheid. Dit wil je ook van je software. clevergig is gebouwd voor performance, zodat jij erop kan rekenen in drukke tijden.
 
VOOR DE "DRIEHOEK" 🔺

Uitzend- en bemiddelingsbureaus, groot en klein, werken met opdrachtgevers en flexwerkers. Dit noemen wij soms de 'driehoek'. Wij hebben op dit principe ons product gebouwd en zo blijven we het doorontwikkelen. En dat voel je.

 
KENNISMAKING

Vertrouwd door branchegenoten

Maak vandaag nog gebruik van clevergig planning software en ervaar hoe ons systeem je transportplanning optimaliseert, je planners ondersteunt en je organisatie efficiënter laat werken. Met clevergig software staat jouw transportbedrijf stevig in de markt en ben je verzekerd van een gestroomlijnde planning voor al jouw transport orders en chauffeurs. Lees de succesverhalen van uitzendbureaus die al met clevergig werken, door op het logo te klikken!

Sterke resultaten...

115.884 Gevulde diensten per maand 🚀
144 Bemiddelingsbureaus als klant 🏢
200% Groei in het eerste jaar 📈

...én gemiddeld 4.8 sterren!

 

Wil jij ook sterke resultaten met je een planningssoftware voor beveiliging? Plan een kennismaking! 👉

KENNISMAKING