Skip to content
De #1 software voor

Uitzendbureaus onderwijs

clevergig is de perfecte software voor bemiddelings- en uitzendbureaus in het onderwijs. Met onze planning, urenregistratie en facturatie, helpen wij bureaus zoals het jouwe verder te professionaliseren.

KENNISMAKING
Ondrwijs_planning-software

Tevreden klanten uit het onderwijs:

“Vorig jaar kwam 20% kwam niet naar de dienst of meldde zich in de ochtend ziek, daar hadden we veel problemen mee. We zijn met clevergig van 20% naar 2% ziekmeldingen gegaan. Ook kunnen we nu van tevoren gewoon een linkje naar het materiaal in clevergig toevoegen en als mensen op de dienst klikken, hebben ze direct het materiaal. Dus al die tussenstapjes en nazorg zijn allemaal weggehaald. ”
Onderwijs Uitzendbureau Software Detachering
KoenLeraarLink
“Het scheelt zoveel tijd en hoofdpijn voor beide kanten. Degene die werkt wil ook niet de hele tijd mailen over de uren die wel of niet kloppen. Facturatie is heel makkelijk. Iedereen krijgt snel zijn factuur, dat scheelt wel. Het heeft zoveel voordelen. Vooral dat mensen die bij ons werken heel snel een factuur binnen krijgen op de eerste of de tweede van de maand. Tot nu toe hebben we alleen maar positieve reacties. ”
Max_Karibu_Onderwijs_Bemiddelingsbureau
MaxKaribu
“ Voor ons was het best een grote overstap: van een gratis programma naar clevergig. Maar dat beviel eigenlijk zo goed dat we ermee door wilden. Omdat we een grote pool aan werknemers, zzp’ers, vrijwilligers en stagiaires hebben, komt het regelmatig voor dat iemand ziek is of toch wil schuiven. Dat was altijd een gedoe, maar nu is het heel makkelijk. Het heeft ons enorme tijdswinst opgeleverd.”
Peggy_Sexmatters_Onderwijs_Uitzendbureau
PeggySexMatters

Onderwijs wordt geautomatiseerd

Voor bemiddelings- en uitzendbureaus in het onderwijs is het belangrijk om met de tijd mee te gaan. Met personeelstekorten in het onderwijs is bemiddeling geen extra meer, het is een noodzaak. Online lesgeven en studeren heeft ons laten zien dat het onderwijs is gedigitaliseerd. Uitzendbureaus in het onderwijs moeten daar ook in mee.
Veel stress door handwerk 💆
Met clevergig kun je door automatisering van al je processen snel schakelen zonder extra personeel. Dit zorgt ervoor dat je uitzendbureau in het onderwijs sneller diensten kan vullen en bespaart je onnodige stress.
 
Concurrentie lijkt professioneler 🌶️
Met clevergig ervaen je klanten en flexpool gebruiksvriendelijkheid. Een professionele software geeft jouw bureau een professionele uitstraling en wordt automatisch jouw voordeel ten opzichte van concurrenten.
 
No-shows en ziekmeldingen 👻
Door het digitaliseren van je uitzendbureau in het onderwijs worden er automatisch dienst- herinneringen naar je flexpool gestuurd en wordt het moeilijker voor hen om af te melden. 
 
KENNISMAKING

...clevergig maakt het makkelijk!

  • 1. Live updates en meldingen
  • 2. Voorkeuren en filters
  • 3. Gebruiksvriendelijkheid
Voor je uitzendbureau in het onderwijs is het noodzakelijk om snel met je flexwerkers in contact te kunnen komen. Dat kan makkelijk met de push-meldingen van de clevergig app. Laat je klanten zich verbazen door de reactietijd op een dienst!
 
mobile-1 
 
 

In het onderwijs moeten de leraren kinderen op verschillende manieren kunnen benaderen. Zo moet je uitzendbureau ook leraren met verschillende specialisaties snel kunnen vinden. Hiervoor heeft clevergig voorkeuren en filters op elk scherm van de software.

filteren

 

Van managers tot flexmedewerkers: het is goed voor jouw uitzendbureau in het onderwijs als iedereen snel en gemakkelijk kan werken. Zowel de web versie als de mobiele apps van clevergig zijn speciaal gemaakt voor eenvoudige bemiddeling aan beide kanten: zowel voor managers als zzp’ers.

alles-op-een-plek

 

Eenvoudig & snel te begrijpen

Als je een bureau draait, wil je niet dagen of weken kwijt zijn aan het leren kennen van nieuwe software. Ook wil je niet dagelijks, eindeloos moeten klikken om het werk gedaan te krijgen. Dan kun je net zo goed weer WhatsApp en Excel gebruiken. clevergig is daarom intuïtief, snel en gebouwd voor de branche.

GEBRUIKSVRIENDELIJK 💪

Eenvoud is één van onze kernwaarden. Hierdoor bedenken wij bij alle features en functies die wij bouwen: "Kan dit makkelijker?" Dit zorgt ervoor dat jij clevergig binnen enkelen dagen doorhebt en dat jij supersnel kunt werken.

 
SUPERSNEL 🏁
Het runnen van een bemiddelings- of uitzendbureau (of beide formules in één) vraagt om snelheid. Dit wil je ook van je software. clevergig is gebouwd voor performance, zodat jij erop kan rekenen in drukke tijden.
 
VOOR DE "DRIEHOEK" 🔺

Uitzend- en bemiddelingsbureaus, groot en klein, werken met opdrachtgevers en flexwerkers. Dit noemen wij soms de 'driehoek'. Wij hebben op dit principe ons product gebouwd en zo blijven we het doorontwikkelen. En dat voel je.

 
KENNISMAKING

Vertrouwd door branchegenoten

Lees de succesverhalen van uitzendbureaus die al met clevergig werken, door op het logo te klikken!

Sterke resultaten...

115.884 Gevulde diensten per maand 🚀
144 Bemiddelingsbureaus als klant 🏢
200% Groei in het eerste jaar 📈

...én gemiddeld 4.8 sterren!

 

Wil jij ook sterke resultaten met je uitzendbureau in het onderwijs? Plan een kennismaking! 👉

KENNISMAKING