Skip to content
De #1 software voor

Bemiddelings-bureaus zorg

clevergig software is perfect voor je uitzend- en bemiddelingsbureau in de zorg. Met clevergig bouw je makkelijk dossiers op, draai je gedetailleerde rapportages uit en laat je je personeel tijd besparen met onze simpele app.

KENNISMAKING
zorg-bemiddelingsbureau-software

Tevreden klanten uit de zorgbemiddeling:

Het heeft ons rust en overzicht gebracht. Diensten aanbieden naar onze zzp'ers deden we toen in een groepsapp op Whatsapp. Nu maken we gebruik van de clevergig app en plannen onze zzp'ers hun diensten op die manier ook automatisch in. Ik ben zelf heel enthousiast over het programma. Ik vind jullie gewoon een leuk bedrijf, volop in ontwikkeling en leuke mensen om mee te werken. 
Erica_PlanningZorg_avatar
EricaPlanningZorg
“Diensten verwijderen en weer inzetten kost 2x zoveel tijd en moeite met een andere planningsoftware dan met clevergig. We merken dat clevergig ook voor de gebruiker heel makkelijk is. Je ziet dat er binnen een minuut gereageerd wordt, omdat ze de meldingen krijgen.”
quote_xtrn_clevergig
OuassimaXTRN

Bemiddelen in de zorg is lastig

De zorg is een drukke markt. Er is veel vraag naar bemiddelingsbureaus in de zorg, maar ook veel aanbod. Snel, doeltreffend reageren op uitvragen én bijtijds factureren zijn van levensbelang. clevergig helpt tientallen branchegenoten slim op te schalen met robuuste gebruiksvriendelijke software. 
veel handwerk en stress ✍️
clevergig heeft de juiste tools voor gemakkelijke automatisering van tijdrovende werkzaamheden voor bemiddelingsbureaus in de zorg. Weekend- en last minute avonddiensten plannen gaat supersnel als je flexpool een push-melding via mobiel krijgt. Zo is het plannen binnen minuten geregeld en kun jij je focussen op verdere groei!
 
ONVOORSPELBARE MARKT 📊
Een bedrijf in de zorg runnen kan, met de steeds vernieuwende regelgeving, onvoorspelbaar zijn. Dit vraagt om overzicht en focus. Erica van PlanningZorg vertelt dat ze met clevergig wel tegen een stootje kunnen. Dat is precies wat clevergig voor hun bemiddelingsbureau doet: het zorgt voor rust en overzicht.
 
FOUTE EN TRAGE FACTUREN 💶
Je draagt als bemiddelaar veel risico met vertraagde betalingen. Het automatiseren van je facturatie zorgt voor een lagere foutmarge en snellere betalingen. Zo hoef je niet urenlang je facturen te checken en hebben je medewerkers een extra voordeel bij jou als bemiddelingsbureau  zorg!
 
KENNISMAKING

clevergig maakt het makkelijk!

  • 1. Dossieropbouw
  • 2. Makkelijke mobiele apps
  • 3. Gedetailleerde facturen
Voor je zorgbemiddelingsbureau is het belangrijk om de informatie over je flexpool altijd in orde en bij de hand te hebben. In clevergig kun je makkelijk dossiers opbouwen. Zo staat alle informatie en de bijbehorende documenten van je zzp’ers altijd op één plek en weet iedereen binnen het bedrijf deze snel te kunnen vinden.
 
dossier-opbouw 
 
 

De mobiele apps van clevergig zijn speciaal gemaakt voor eenvoudige bemiddeling aan beide kanten: managers en zzp’ers. Dit zegt Marcos, een van de ZZP’ers van PlanningZorg, over de medewerkers app: “Het is heel duidelijk en overzichtelijk. Het gaat heel snel met de app: je geeft door als je een half uur langer door hebt gewerkt, diensten worden toegewezen en met één klik ben je ingepland.”

mobile-1

 

Een factuur in Word knippen en plakken is makkelijk bij 1-2 facturen, maar niet als je met 30-50 zzp’ers in de zorg werkt. Met onze facturatie module richt je al je tariefafspraken, kosten en marges in. Met één druk op de knop worden alle facturen voor je zorgbemiddelingsbureau vanzelf opgemaakt. Je hoeft ze alleen nog te versturen.

factuur

 

Eenvoudig & snel te begrijpen

Als je een bureau draait, wil je niet dagen of weken kwijt zijn aan het leren kennen van nieuwe software. Ook wil je niet dagelijks, eindeloos moeten klikken om het werk gedaan te krijgen. Dan kun je net zo goed weer WhatsApp en Excel gebruiken. clevergig is daarom intuïtief, snel en gebouwd voor de branche.

GEBRUIKSVRIENDELIJK 💪

Eenvoud is één van onze kernwaarden. Hierdoor bedenken wij bij alle features en functies die wij bouwen: "Kan dit makkelijker?" Dit zorgt ervoor dat jij clevergig binnen enkelen dagen doorhebt en dat jij supersnel kunt werken.

 
SUPERSNEL 🏁
Het runnen van een bemiddelings- of uitzendbureau (of beide formules in één) vraagt om snelheid. Dit wil je ook van je software. clevergig is gebouwd voor performance, zodat jij erop kan rekenen in drukke tijden.
 
VOOR DE "DRIEHOEK" 🔺

Uitzend- en bemiddelingsbureaus, groot en klein, werken met opdrachtgevers en flexwerkers. Dit noemen wij soms de 'driehoek'. Wij hebben op dit principe ons product gebouwd en zo blijven we het doorontwikkelen. En dat voel je.

 
KENNISMAKING

Vertrouwd door branchegenoten

Klik om de succesverhalen van zorgbemiddelingsbureaus die onze software al gebruiken te lezen!

Sterke resultaten...

115.884 Gevulde diensten per maand 🚀
144 Bemiddelingsbureaus als klant 🏢
200% Groei in het eerste jaar 📈

...én gemiddeld 4.8 sterren!

 

Wil jij ook sterke resultaten met je zorg bemiddelingsbureau? Plan nu een kennismaking! 👉

KENNISMAKING