Skip to content
De #1 planning software voor

Uitzendbureaus

Optimaliseer de uitzendbranche met efficiëntie en grip! clevergig is de ideale planning software voor een uitzendbureau dat werkt met reguliere roosters én ad hoc diensten. Met onze planning, urenregistratie en facturatie heb je alles onder één dak en plan je diensten razendsnel in. Dit zorgt voor rust en overzicht binnen je bedrijf.

KENNISMAKING
uitzendbureau_software_tool

Tevreden uitzendbureaus uit verschillende branches:

“Het grote voordeel van clevergig is de eenvoud, het gebruiksgemak en dat het ‘plug and play’ is. Je kunt iemand een account laten aanmaken en 9 van de 10 mensen komen er zelf uit, zonder vragen. Voor ons betekent het dat wij in ieder geval efficiënter kunnen werken en dat het minder chaotisch is.”

Ranjeet_Fiduzia_clevergig_planningssoftware
RanjeetFiduzia
“Vorig jaar kwam 20% kwam niet naar de dienst of meldde zich in de ochtend ziek, daar hadden we veel problemen mee. We zijn met clevergig van 20% naar 2% ziekmeldingen gegaan. Ook kunnen we nu van tevoren gewoon een linkje naar het materiaal in clevergig toevoegen en als mensen op de dienst klikken, hebben ze direct het materiaal. Dus al die tussenstapjes en nazorg zijn allemaal weggehaald. ”
Matthijs_leraarlink-_clevergig
MatthijsLeraarLink
“Het scheelt zoveel tijd en hoofdpijn voor beide kanten. Degene die werkt wil ook niet de hele tijd mailen over de uren die wel of niet kloppen. Facturatie is heel makkelijk. Iedereen krijgt snel zijn factuur, dat scheelt wel. Het heeft zoveel voordelen. Vooral dat mensen die bij ons werken heel snel een factuur binnen krijgen op de eerste of de tweede van de maand. Tot nu toe hebben we alleen maar positieve reacties.”
Max_Karibu_headshot
MaxKaribu
“Diensten verwijderen en weer inzetten kost 2x zoveel tijd en moeite met een andere planningsoftware dan met clevergig. We merken dat clevergig ook voor de gebruiker heel makkelijk is. Je ziet dat er binnen een minuut gereageerd wordt, omdat ze de meldingen krijgen.”
quote_xtrn_clevergig
OuassimaXTRN

Betrouwbare planning software essentieel voor uitzendbureaus

Ben je als uitzendbureau dagelijks bezig met het vinden van de meest geschikte medewerkers voor je opdrachtgevers? Vraagt je zich af hoe je efficiënt jouw planningen, contracten en communicatie up-to-date kunt houden? Wil je grip krijgen op de beschikbaarheid van jouw uitzendkrachten en de klanttevredenheid verbeteren?

Als je voor een uitzendbureau werkt, weet je hoe belangrijk het is dat alles op tijd wordt geregeld en soepel verloopt. Hectische last-minute aanpassingen moeten maken is niet ideaal als je professioneel wilt overkomen voor je klanten. Gelukkig is dit met onze  personeelsplanning software voor elk uitzendbureau verleden tijd. clevergig is dé oplossing voor de uitzendbranche! Onze geautomatiseerde tool is speciaal ontwikkeld om jouw dagelijkse werkzaamheden als planner te vereenvoudigen. Het helpt je om snel de juiste kandidaten te vinden en in te plannen, zodat jouw opdrachtgevers altijd tevreden zijn.
Mix van roosters én ad hoc 😩
Voor een uitzendbureau is het essentieel dat zowel reguliere roosters als ad hoc diensten makkelijk kunnen worden ingepland. Terwijl de meeste planning software op de markt focussen op één van de twee, biedt clevergig een complete oplossing. Dat betekent dat je bedrijf eenvoudig kan groeien in beide richtingen. 
 
Geen modernisering 🕰️
Modernisering is essentieel in de uitzendsector om aan de steeds veranderende behoeften van zowel uitzendkrachten als werkgevers te voldoen. Met de personeelsplanning en urenregistratie software van clevergig kun je competitief blijven in een dynamische markt, waarbij snel en flexibel  reageren van cruciaal belang is. 
 
Handmatig = instabiliteit 📝
Chaotische werkprocessen zijn onprofessioneel en doen af aan de gewenste snelheid. Een uitzendbureau heeft betrouwbaarheid nodig in alle aspecten van het werk. Een verantwoordelijke, stabiele goede planning softwarepartner zoals clevergig neemt een groot deel van die verantwoordelijkheid op zich. 
 
KENNISMAKING

...clevergig maakt het makkelijk!

  • 1. Nauwkeurig plannen
  • 2. Apps voor medewerkers
  • 3. Hulp bij onboarding
Door een toenemend aantal uitzendbureaus is het moeilijker geworden om te schalen. Je uitzendbureau moet iets unieks hebben om te onderscheiden van je concullega’s. Een gebruiksvriendelijke planning software die jouw planning sneller, en het leven van je medewerkers makkelijker maakt, is wel zo uniek. Met clevergig houd je moeiteloos de beschikbaarheid van jouw flexkrachten bij. Geen gedoe meer met Excel-sheets, maar een overzichtelijk rooster waarin je alles in één oogopslag ziet. De koppeling tussen beschikbare medewerkers en opdrachten minimaliseert fouten en zorgt voor een efficiënte samenwerking.
 overzicht-1 
 
 

Onze urenregistratie en personeelsplanning software is geïmplementeerd in medewerker apps. Zo kunnen managers en flexwerkers eenvoudig shifts bekijken, wijzigingen aanbrengen en verlofaanvragen indienen, allemaal via hun mobiele apparaat. Dit zorgt voor gemak en flexibiliteit in het beheren van hun planning. Niet alleen de planningen worden geautomatiseerd, maar ook jouw administratie en communicatie. Bovendien worden de contracten en berichten ook makkelijk te automatiseren, waardoor je tijd bespaart en altijd up-to-date blijft.

mobile-1

 

Om je uitzendbureau goed te kunnen onboarden, helpen we je om snel vertrouwd te raken met de functies en mogelijkheden van de urenregistratie en planning software van clevergig. Door middel van uitgebreide onboarding kan iedereen binnen je bureau leren om optimaal gebruik te maken van alle functionaliteiten om zo het meest productief te werk gaan. Zo krijg je grip op jouw uitzendbureau. Jouw dagelijkse werkzaamheden worden geen vak apart met onze hulp. Zo verbeter je de klanttevredenheid, verhoog je jouw omzet en benut het volledige potentieel van je uitzendkrachten.

support-1

 

Eenvoudig & snel te begrijpen

Als je een bureau draait, wil je niet dagen of weken kwijt zijn aan het leren kennen van nieuwe software. Ook wil je niet dagelijks, eindeloos moeten klikken om het werk gedaan te krijgen. Dan kun je net zo goed weer WhatsApp en Excel gebruiken. clevergig is daarom intuïtief, snel en gebouwd voor de branche.

GEBRUIKSVRIENDELIJK 💪

Eenvoud is één van onze kernwaarden. Hierdoor bedenken wij bij alle features en functies die wij bouwen: "Kan dit makkelijker?" Dit zorgt ervoor dat jij clevergig binnen enkelen dagen doorhebt en dat jij supersnel kunt werken.

 
SUPERSNEL 🏁
Het runnen van een bemiddelings- of uitzendbureau (of beide formules in één) vraagt om snelheid. Dit wil je ook van je software. clevergig is gebouwd voor performance, zodat jij erop kan rekenen in drukke tijden.
 
VOOR DE "DRIEHOEK" 🔺

Uitzend- en bemiddelingsbureaus, groot en klein, werken met opdrachtgevers en flexwerkers. Dit noemen wij soms de 'driehoek'. Wij hebben op dit principe ons product gebouwd en zo blijven we het doorontwikkelen. En dat voel je.

 
KENNISMAKING

Vertrouwd door branchegenoten

Wacht niet langer en ontdek hoe clevergig jouw uitzendbureau naar een hoger niveau tilt. Efficiënt uitzenden, samenwerken met tevreden opdrachtgevers en gemotiveerde medewerkers, het kan allemaal.
Lees de succesverhalen van elk uitzendbureau dat al met clevergig werkt, door op het logo te klikken!

Sterke resultaten...

115.884 Gevulde diensten per maand 🚀
144 Bemiddelingsbureaus als klant 🏢
200% Groei in het eerste jaar 📈

...én gemiddeld 4.8 sterren!

 

Wil jij ook sterke resultaten met je uitzendbureau? Plan een kennismaking! 👉

KENNISMAKING