Skip to content
De #1 software voor

Uitzendbureau horeca

clevergig is de ideale software voor bemiddelings- en uitzendbureaus met een hoog werktempo, zoals in de horeca. Met onze planning, urenregistratie en facturatie software vul je razendsnel nieuwe diensten in en krijgt jouw uitzendbureau in de horeca meer ruimte voor groei.

KENNISMAKING
Horeca_Software-planning

Tevreden klanten uit de horeca:

“Nu is eigenlijk pas het moment dat we gaan groeien. We waren met 10 mensen toen we naar clevergig overstapten een half jaar geleden, nu hebben we een pool van 50. Het zou nooit mogelijk zijn geweest zonder de overstap naar clevergig. Inzicht en overzicht is the key tot succes.”
Pascal_ChefsFoodPrep
PascalChefs Food Prep

Snelheid essentieel in horeca

Iedereen in de horeca weet dat het werk vaak hectisch en onoverzichtelijk kan zijn. Voor uitzendbureaus in de horeca is het daarom belangrijk dat alle bemiddelingsprocessen soepel verlopen. Van flexpool tot management, iedereen moet snel met elkaar kunnen communiceren en schakelen.
werkstroom te traag ⏳
Als horeca uitzendbureau werk je non-stop: events gaan door tijdens de avonden en de weekenden. Whatsappjes sturen of met een overvolle Excel sheet werken schiet niet op. Met clevergig verlopen je processen vlot zodat je snel kunt schakelen. Dat betekent: een tevreden flexpool en tevreden klanten. 
 
chaotisch = onpersoonlijk 💨
Voor een horeca uitzendbureau is het belangrijk dat je flexpool geen extra tijd hoeft te spenderen aan zaken zoals een passende dienst zoeken en urenregistratie na een lange dag werken. Chaotische werkprocessen zijn onprofessioneel en doen af aan de gewenste persoonlijke aanpak. 
 
Groeiplafond bereikt 💬
De horeca uitzendmarkt wordt steeds krapper. Er moet meer tijd worden geïnvesteerd in het vinden van nieuwe manieren om nieuwe klanten aan te trekken, het liefst zonder extra kosten. clevergig zorgt ervoor dat je planners beter kunnen worden ingezet, aangezien er veel minder tijd aan planning wordt besteed.
 
KENNISMAKING

...clevergig maakt het makkelijk!

  • 1. Snel online
  • 2. Makkelijk vervanging zoeken
  • 3. Customer Success
Snelheid is een van de basisprincipes voor uitzendbureas in de horeca. Met clevergig zet je je diensten zo online en kun je makkelijk wijzigingen maken. Vervolgens krijgen je flexwerkers een melding via onze app en kunnen ze passende diensten snel accepteren. 
 
dienst-aanmaken 
 
 

Uitzenden in de horeca betekent regelmatige last-minute afzeggingen. Met clevergig kun je snel terugkijken naar de beschikbaarheid in de tijdsperiode waar je een vervanger zoekt en met twee klikken je dienst opnieuw uitsturen.

vervanging

 

Onze Customer Success staat maandag tot en met vrijdag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en al je software-gerelateerde problemen op te lossen. Dit zegt Vincent Krijgsman van Level 24/7: ‘Contact met clevergig is altijd fijn: supersnel en goed. Op het moment dat ik een keertje naar support mail, is binnen een half uur alles opgelost.’

support-1

 

Eenvoudig & snel te begrijpen

Als je een bureau draait, wil je niet dagen of weken kwijt zijn aan het leren kennen van nieuwe software. Ook wil je niet dagelijks, eindeloos moeten klikken om het werk gedaan te krijgen. Dan kun je net zo goed weer WhatsApp en Excel gebruiken. clevergig is daarom intuïtief, snel en gebouwd voor de branche.

GEBRUIKSVRIENDELIJK 💪

Eenvoud is één van onze kernwaarden. Hierdoor bedenken wij bij alle features en functies die wij bouwen: "Kan dit makkelijker?" Dit zorgt ervoor dat jij clevergig binnen enkelen dagen doorhebt en dat jij supersnel kunt werken.

 
SUPERSNEL 🏁
Het runnen van een bemiddelings- of uitzendbureau (of beide formules in één) vraagt om snelheid. Dit wil je ook van je software. clevergig is gebouwd voor performance, zodat jij erop kan rekenen in drukke tijden.
 
VOOR DE "DRIEHOEK" 🔺

Uitzend- en bemiddelingsbureaus, groot en klein, werken met opdrachtgevers en flexwerkers. Dit noemen wij soms de 'driehoek'. Wij hebben op dit principe ons product gebouwd en zo blijven we het doorontwikkelen. En dat voel je.

 
KENNISMAKING

Vertrouwd door branchegenoten

Lees de succesverhalen van uitzendbureaus die al met clevergig werken, door op het logo te klikken!

Sterke resultaten...

115.884 Gevulde diensten per maand 🚀
144 Bemiddelingsbureaus als klant 🏢
200% Groei in het eerste jaar 📈

...én gemiddeld 4.8 sterren!

 

Wil jij ook sterke resultaten met je uitzendbureau in de horeca? Plan een kennismaking! 👉

KENNISMAKING