Skip to content

Over ons

clevergig is opgericht met het idee dat ad hoc personeelsplanning zo eenvoudig mogelijk moet zijn. Onze missie is om onze klanten zoveel mogelijk diensten te helpen vullen.

Meer dan 135 bemiddelings- en uitzendbureaus gebruiken ons product naar tevredenheid, dag in dag uit.

Wat wij doen

Wij helpen ambitieuze bemiddelaars in alle vormen en maten om sneller, verder te groeien. 

Onze overzichtelijke en snelle software helpt je ad hoc planning in een handomdraai sluitend te krijgen.

Gebruiksvriendelijkheid en eenvoud hoog in het vaandel staan bij clevergig. Hierdoor ben je snel op gang, en kun je makkelijk groeien.

Plan demo

Calendar

135+ tevreden bureaus als klant waaronder:

Onze kernwaarden

Wij bij clevergig hebben drie kernwaarden die we in acht houden bij iedere keuze die we maken. Of dit nou gaat over keuzes voor onze klanten, intern voor medewerkers, of over samenwerkingen met partners. Eenvoud, klanten obsessie en vrijheid, staan altijd centraal. 

Eenvoud

Het runnen van een bedrijf én het leven is al complex genoeg. Daarom is eenvoud is een waarde die terugkomt in alles wat wij doen. We stellen onszelf de vraag bij ontwikkeling van ons product; kan dit eenvoudiger? Hierdoor helpen wij klanten om zo snel mogelijk het doel te bereiken: meer diensten vullen. Verder komt eenvoud ook terug in de manier waarop clevergig werkt.

Klant obsessie

Jouw succes als klant is onlosmakelijk verbonden met ons eigen succes. Daarom beginnen nieuwe ideeën met onze klant in het hoofd. Vanuit daar vloeit onze productontwikkeling voort. Wij luisteren actief naar klant feedback en staan altijd voor ze klaar. Dit zullen onze klanten beamen; 80% van onze klanten bevelen ons aan collega's, kennissen en familie's aan.

Vrijheid

Er zijn meerdere wegen die leiden naar Rome. Dat is met jouw bedrijf net zoals het onze. Wij geven onze klanten de tool om het doel ze stellen te halen. Bij ons team net zo; iedereen krijgt de tools om hetgeen ze willen doen goed te doen. Met intrinsieke motivatie en de juiste doelstellingen geloven we dat de juiste elementen er zijn om goed werk te leveren. Wanneer en hoe je dat doet ben je vrij in om zelf te bepalen.

Dit zijn wij

Michel Pilet CEO
Arnoud Visser CCO
Sergii Prykhodko CTO
Charlotte Loop Account Executive
Danique Seelen Manager Customer Success
Dmytro Shishko Frontend Engineer
Eliza Saftyuk Content Marketer
Lou Chief Enthusiasm Officer
Raïssha Willems Account Executive
Sarah Eisman UX / UI Designer
Rico Alaerds Customer Success Manager
Yurii Ivanchenko Backend Engineer
Andrii Nasadchuk Backend Engineer
Oleksii Neishchenko Backend Engineer
Tetiana Arnautova Android Developer
Dmytro Spivakov Backend Engineer
Bohdan Bondaruk Quality Assurance Engineer
Oleksandr Iatseniuk Frontend Engineer
Ivan Arakcheiev Backend Engineer
Oleksandra Lomaieva Quality Assurance Engineer

Onze geschiedenis

 • 2016

  Het jaar 2016 is het jaar waarin clevergig is gelanceerd. Met een eerste ronde van funding om het concept van clevergig te valideren. Met een concept anders dan vandaag, werd clevergig opgericht als marktplaats voor ZZP'ers en horeca bedrijven. Daarnaast zijn wij gekozen uit 400 Europese startups om deel te nemen aan Startupbootcamp.
 • 2017

  2017 is het jaar waarin de deelname aan Startupbootcamp door liep. Daarnaast is er een nieuwe focus op SaaS planning software voor uitzend- en bemiddelingsbureaus, de manier hoe clevergig vandaag nog steeds werkt. Om de nieuwe focus en de ontwikkeling daarvan, te financieren is er een tweede ronde van funding opgehaald. 2017 is het jaar waarin de eerste bureaus kiezen voor clevergig.
 • 2018

  Het jaar van de Product Market fit! Anders gezegd: we hebben als clevergig een goed beeld gevormd van onze ideale klant en het probleem dat we kunnen helpen oplossen. Meer en meer bureaus weten ons te vinden en wij hen. Ons team groeit ook gestaag en we investeren veel tijd en energie in het verder uitbreiden en verbeteren van onze ad hoc planning software.
 • 2019

  2019 is een memorabel jaar voor clevergig. In alle opzichten gaat het goed. We zien een verdriedubbeling ten opzichte van vorig jaar in:

  • Aantal diensten gevuld
  • Omzet
  • Personeel

  Met een blijvende investering in het product, maar een bewuste keuze om geen externe funding op te halen. We staan vanaf dit jaar écht op eigen benen: winstgevend, cash flow positief.

 • 2020

  2020 was een roller coaster met COVID-19 natuurlijk als belangrijkste uitdaging. We hebben ons hier goed doorheen geslagen, dankzij onze klanten en partners. Met 50% groei in omzet en inmiddels een team van 9 zijn we door de grens van 500.000 gevulde diensten gebroken. Verder hebben de eerste stappen gezet naar een verbreding van onze marktbenadering. Zo willen we alle bedrijven helpen die te maken hebben met on-demand planning. Niet enkel uitzend- en bemiddelingsbureaus. Tenslotte hebben we de bewuste keuze gemaakt om als primair op afstand en asynchroon te werken.
 • 2021

  2021 was een break-out jaar voor clevergig. Ons team groeide van 9 naar 15, onze omzet groeide met bijna 80% en we passeerden de grens van 1.000.000 diensten. Ook zetten grote stappen in het verder professionaliseren van onze dienstverlening. Zodat ons product nog stabieler en gebruiksvriendelijker werd. Denk daarbij ook aan de mogelijkheden tot integraties en het koppelen met partners van clevergig. Eind 2021 hebben we onze plannen afgerond voor het nieuwe jaar. En die zijn behoorlijk ambitieus: groeien naar een team van 25 en stevig (blijven) investeren in het product. Met een doel in het achterhoofd: onze klanten nog beter helpen in hun uitdagingen van ad hoc planning.

Wat onze klanten zeggen over ons...

"Ik zou niet meer zonder clevergig kunnen!"

Joelle - JMS Zorg

 

"We bereiken snel meer mensen, en foutmarge is sterk gedaald"

Marco - Solution Support

 

“Het is echt eenvoudig om mee te werken, het is echt een kwestie van plug-and-play”

Taco - Wiertz Groep

 

“Zonder clevergig hadden wij nooit zoveel opdrachtgevers uit de brand kunnen helpen!”

Sabine - Excellent Flex

 

“clevergig is de motor van mijn bedrijf”

Harvey - Felix Ontzorgt

 

- "Makkelijk in de omgang, altijd bereikbaar voor oplossingen; een aanwinst voor onze organisatie"

Ron Tieleman - Brandwacht Inside

 

"Ik raad het iedereen aan het te gaan gebruiken als je een uitzendbureau hebt, of een detacheringsbureau."

Suzanne Alles - Impact Personeel

 

"Wat ben ik blij met dit programma. Het scheelt 50% werk en heb nu meer tijd om uit te breiden. clevergig is een aanrader👌"

Halima - Amani Zorg

 

"clevergig is echt een perfecte toevoeging aan ons bemiddelingsbureau! Denken met je mee en kijken samen naar oplossingen. Wij zijn zeer tevreden!"

Justin Brouwer - Zorg Ambiance

Wil je net als vele anderen clevergig uitproberen?

Bekijk clevergig zelf rustig rond of spreek één van onze experts over de mogelijkheden. 
 
Plan demo