Sluiten
Probeer voor €1
Probeer voor €1

Over ons

clevergig is opgericht met het idee dat het on-demand plannen van personeel zo eenvoudig mogelijk moet zijn. Onze missie is om onze klanten zoveel mogelijk diensten te helpen vullen.

Tientallen Nederlandse bedrijven gebruiken ons product naar tevredenheid, dag in dag uit.

Plan rondleiding

DSC03929 (1)

Onze kernwaarden

Wij bij clevergig hebben drie kernwaarden die we in acht houden bij iedere keuze die we maken. Of dit nou gaat over keuzes voor onze klanten, intern voor medewerkers, of over samenwerkingen met partners. Eenvoud, klanten obsessie en vrijheid, staan altijd centraal. 

TOUCH

Eenvoud

Eenvoud

Het runnen van een bedrijf én het leven is al complex genoeg. Daarom is eenvoud is een waarde die terugkomt in alles wat wij doen. We stellen onszelf de vraag bij ontwikkeling van ons product; kan dit eenvoudiger? Hierdoor helpen wij klanten om zo snel mogelijk het doel te bereiken: meer diensten vullen. Verder komt eenvoud ook terug in de manier waarop clevergig werkt.

TOUCH

Klant Obsessie

Klant Obsessie

Jouw succes als klant is onlosmakelijk verbonden met ons eigen succes. Daarom beginnen nieuwe ideeën met onze klant in het hoofd. Vanuit daar vloeit onze productontwikkeling voort. Wij luisteren actief naar klant feedback en staan altijd voor ze klaar. Dit zullen onze klanten beamen; X van X klanten bevelen ons aan collega's, kennissen en familie's aan.

TOUCH

Vrijheid

Vrijheid

Er zijn meerdere wegen die leiden naar Rome. Dat is met jouw bedrijf net zoals het onze. Wij geven onze klanten de tool om het doel ze stellen te halen. Bij ons team net zo; iedereen krijgt de tools om hetgeen ze willen doen goed te doen. Met intrinsieke motivatie en de juiste doelstellingen geloven we dat de juiste elementen er zijn om goed werk te leveren. Wanneer en hoe je dat doet ben je vrij in om zelf te bepalen.

Partners en Integraties

Wij willen jou een zo compleet mogelijk product aanbieden zodat jij alles in één keer geregeld hebt. Wij hebben daarom de volgende partners en integraties voor jou verwerkt in clevergig. 

Onze geschiedenis

 • 2016

  Het jaar 2016 is het jaar waarin clevergig is gelanceerd. Met een eerste ronde van funding om het concept van clevergig te valideren. Met een concept anders dan vandaag, werd clevergig opgericht als marktplaats voor ZZP'ers en horeca bedrijven. Daarnaast zijn wij gekozen uit 400 Europese startups om deel te nemen aan Startupbootcamp.

 • 2017

  2017 is het jaar waarin de deelname aan Startupbootcamp door liep. Daarnaast is er een nieuwe focus op SaaS planning software voor uitzend- en bemiddelingsbureaus, de manier hoe clevergig vandaag nog steeds werkt. Om de nieuwe focus en de ontwikkeling daarvan, te financieren is er een tweede ronde van funding opgehaald. 2017 is het jaar waarin de eerste bureaus kiezen voor clevergig.

 • 2018

  De nieuwe focus wordt in 2018 echt duidelijk. Voor het eerste hebben wij een product waarvan we geloven dat de product market fit goed zit. We verwelkomen meerdere bureaus aan boord waarvoor ons product perfect aansloot bij het probleem dat zij hadden, plannen via Excel en WhatsApp. Clevergig wordt uitgebreid met diverse toepassingen. Tot slot wordt er een derde ronde van funding opgehaald om groei verder te faciliteren.

 • 2019

  2019 is een memorabel jaar voor clevergig. In alle opzichten gaat het goed. We zien een verdriedubbeling ten opzichte van vorig jaar in:

  • Aantal diensten gevuld
  • Omzet
  • Personeel

  Met een blijvende investering in het product, maar een bewuste keuze om geen externe funding op te halen. We staan vanaf dit jaar écht op eigen benen: winstgevend, cash flow positief.

 • 2020

  2020 was een roller coaster met COVID-19 natuurlijk als belangrijkste uitdaging. We hebben ons hier goed doorheen geslagen, dankzij onze klanten en partners. Met 50% groei in omzet en inmiddels een team van 9 zijn we door de grens van 500.000 gevulde diensten gebroken. Verder hebben de eerste stappen gezet naar een verbreding van onze marktbenadering. Zo willen we alle bedrijven helpen die te maken hebben met on-demand planning. Niet enkel uitzend- en bemiddelingsbureaus. Tenslotte hebben we de bewuste keuze gemaakt om als primair op afstand en asynchroon te werken.

Wil je net als vele anderen clevergig uitproberen?

Bekijk clevergig zelf rustig rond of spreek één van onze experts over de mogelijkheden. 

Probeer voor €1 Plan rondleiding