Skip to content
De #1 plannings-software voor

Beveiliging

clevergig is de perfecte planningssoftware voor beveiliging. Met geautomatiseerde processen is er minder ruimte voor fouten en fraude, wat erg belangrijk is in de beveiligingssector. clevergig zorgt ervoor dat je extra punten scoort ten opzichte van je concurrenten en betrouwbaarder overkomt bij partners. 

KENNISMAKING
security_software_planning

Tevreden klanten uit de beveiliging:

“Het grote voordeel van clevergig is de eenvoud, het gebruiksgemak en dat het ‘plug and play’ is. Je kunt iemand een account laten aanmaken en 9 van de 10 mensen komen er zelf uit, zonder vragen. Voor ons betekent het dat wij in ieder geval efficiënter kunnen werken en dat het minder chaotisch is.”
Ranjeet_Fiduzia_clevergig_planningssoftware
Ranjeet Gajadhareigenaar Fiduzia

Lage foutmarge essentieel in beveiliging

Plannen in beveiliging spreekt voor zich: de veiligheid van mensen en eigendommen is een topprioriteit. Een geautomatiseerde planningssoftware in beveiliging, minimaliseert het risico op incidenten en mogelijke schade. Gelukkig bied je met clevergig je klanten makkelijk een hoog niveau van dienstverlening en professionaliteit.
Veel wettelijke normen 😩
Beveiliging uitzendbureaus zijn onderhevig aan strikte wet- en regelgeving. Met de beveiligde dossieropbouw in de clevergig plannings-software kunnen managers makkelijk controleren of het geplaatste beveiligingspersoneel de vereiste vergunningen en certificeringen heeft en of ze alle achtergrondcontroles hebben doorstaan. 
 
Ouderwetse systemen ⏳
Handwerk biedt minder controle- en beveiligingsmaatregelen in vergelijking met geautomatiseerde systemen. Bij handmatige processen is er vaak een gebrek aan duidelijke traceerbaarheid; dit maakt het moeilijker om fraude op te sporen. Met een planningssoftware voor beveiliging zijn deze zorgen verleden tijd. 
 
Onvoorbereide medewerkers 🏃
Voor beveiliging flexwerkers is het vooral belangrijk om actuele briefings te hebben. Met onze push notificaties ontvangen je medewerkers updates over hun briefing, ook als er last-minute aanpassingen zijn gemaakt. Zo hoeven de planners niet steeds iedereen te bellen en is iedereen op de hoogte van relevante procedures en risico's.
 
KENNISMAKING

...clevergig maakt het makkelijk!

  • 1. ORT features
  • 2. Waterdichte administratie
  • 3. Mobiele apps
Het handmatig berekenen van onregelmatigheidstoeslagen voor uitzendbureaus in beveiliging kan tijdrovend zijn, vooral als er veel variabelen en complexe regels bij betrokken zijn. clevergig planningssoftware kan dit proces aanzienlijk versnellen, zodat jij je kunt focussen op het groeien van je bureau.
 
ORT-instellingen 
 
 

Foutloze administratie zorgt voor efficiëntie en nauwkeurigheid in de operationele processen van uitzendbureaus binnen beveiliging. Software voor planning, urenregistratie en facturatie vermindert menselijke fouten en minimaliseert de kans op dubbele boekingen, verkeerde facturering of onjuiste betalingen. 

administratie

 

Onze planningssoftware is geïmplementeerd in medewerker apps. Zo kunnen managers en flexwerkers van je uitzendbureau in beveiliging eenvoudig shifts bekijken, wijzigingen aanbrengen en verlofaanvragen indienen, allemaal via hun mobiele apparaat. Dit zorgt voor gemak en flexibiliteit in het beheren van hun planning. 

mobile-1

 

Eenvoudig & snel te begrijpen

Als je een bureau draait, wil je niet dagen of weken kwijt zijn aan het leren kennen van nieuwe software. Ook wil je niet dagelijks, eindeloos moeten klikken om het werk gedaan te krijgen. Dan kun je net zo goed weer WhatsApp en Excel gebruiken. clevergig is daarom intuïtief, snel en gebouwd voor de branche.

GEBRUIKSVRIENDELIJK 💪

Eenvoud is één van onze kernwaarden. Hierdoor bedenken wij bij alle features en functies die wij bouwen: "Kan dit makkelijker?" Dit zorgt ervoor dat jij clevergig binnen enkelen dagen doorhebt en dat jij supersnel kunt werken.

 
SUPERSNEL 🏁
Het runnen van een bemiddelings- of uitzendbureau (of beide formules in één) vraagt om snelheid. Dit wil je ook van je software. clevergig is gebouwd voor performance, zodat jij erop kan rekenen in drukke tijden.
 
VOOR DE "DRIEHOEK" 🔺

Uitzend- en bemiddelingsbureaus, groot en klein, werken met opdrachtgevers en flexwerkers. Dit noemen wij soms de 'driehoek'. Wij hebben op dit principe ons product gebouwd en zo blijven we het doorontwikkelen. En dat voel je.

 
KENNISMAKING

Vertrouwd door branchegenoten

Lees de succesverhalen van uitzendbureaus die al met clevergig werken, door op het logo te klikken!

Sterke resultaten...

115.884 Gevulde diensten per maand 🚀
144 Bemiddelingsbureaus als klant 🏢
200% Groei in het eerste jaar 📈

...én gemiddeld 4.8 sterren!

 

Wil jij ook sterke resultaten met je een planningssoftware voor beveiliging? Plan een kennismaking! 👉

KENNISMAKING