Skip to content
clevergig software komt met

API-koppelingen

Bij clevergig geloven we in het vereenvoudigen en versterken van bedrijfsprocessen. Onze uitgebreide reeks API's stelt je in staat om naadloos verbinding te maken, gegevens te delen en functionaliteit uit te breiden binnen ons innovatieve ecosysteem. Duik in de mogelijkheden op deze pagina!

KENNISMAKING
douglas-lopes-ehyV_XOZ4iA-unsplash

API Partners

Solid-Online2

Solid Online is onze hoofdpartner in het ontwikkelen en bijhouden van API koppelingen.Zij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het integreren en onderhouden van koppelingen, van begin tot eind. Wij kunnen koppelen met alle partners van Solid Online, en vice versa. Ontdek hoe deze integratie jouw bedrijfsvoering optimaliseert op hun website.

 


easyflex

 


De EasyFlex koppeling, ontwikkeld in samenwerking met Solid Online, faciliteert naadloze bidirectionele gegevensuitwisseling tussen EasyFlex en clevergig, waarbij medewerkers eenvoudig worden beheerd en geüpdatet vanuit EasyFlex, terwijl geregistreerde gewerkte uren moeiteloos worden overgedragen tussen beide systemen. Ontdek meer over deze efficiënte integratie op hun website.

 

afas-sw-logo-stapel-pms_293-pms_193De AFAS softwarekoppeling met clevergig, vergelijkbaar met de bestaande EasyFlex-integratie, wordt eveneens intern beheerd.  Ook via Solid Online. Deze verbinding faciliteert naadloze gegevensuitwisseling tussen AFAS en clevergig, wat resulteert in geoptimaliseerde bedrijfsprocessen. Ontdek meer over deze integratie op hun website.
 


helloflexDe AFAS softwarekoppeling met clevergig, vergelijkbaar met de integraties van EasyFlex en Afas, stelt ook gegevensuitwisseling mogelijk tussen AFAS-software en clevergig, wat zorgt voor geoptimaliseerde workflows. Leer meer over deze efficiënte integratie op hun website.

 
sdb

Via de geïntegreerde SDB Groep koppeling met clevergig kunnen diensten in de zorg en kinderopvangsector heen en weer worden gestuurd, wat een geautomatiseerde en efficiënte werkwijze mogelijk maakt. Leer hoe deze integratie jouw processen optimaliseert op hun website.
 

clevergig_logo_rgb_liggend (2)

 

Jouw logo ook hier? Neem contact met ons op om kennis te maken via onderstaande knop. 

KENNISMAKING

 

Beschikbaar bij clevergig

Vanaf nu kun je zelf API-sleutels genereren vanuit clevergig om toegang te verkrijgen tot de API en om moeiteloos gegevens van en naar clevergig te verzenden. Dit biedt mogelijkheden zoals het creëren van dashboards en het bouwen van aangepaste integraties tussen verschillende systemen. De bestaande API-punten omvatten:
  • Medewerker profielen 
  • Opdrachtgever profielen 
  • Diensten
  • Gewerkte uren 
  • Facturatie gegevens (In ontwikkeling, verwachte release: september 2023) 

Eenvoudig & snel te begrijpen

Als je een bureau draait, wil je niet dagen of weken kwijt zijn aan het leren kennen van nieuwe software. Ook wil je niet dagelijks, eindeloos moeten klikken om het werk gedaan te krijgen. Dan kun je net zo goed weer WhatsApp en Excel gebruiken. clevergig is daarom intuïtief, snel en gebouwd voor de branche.

GEBRUIKSVRIENDELIJK 💪

Eenvoud is één van onze kernwaarden. Hierdoor bedenken wij bij alle features en functies die wij bouwen: "Kan dit makkelijker?" Dit zorgt ervoor dat jij clevergig binnen enkelen dagen doorhebt en dat jij supersnel kunt werken.

 
SUPERSNEL 🏁
Het runnen van een bemiddelings- of uitzendbureau (of beide formules in één) vraagt om snelheid. Dit wil je ook van je software. clevergig is gebouwd voor performance, zodat jij erop kan rekenen in drukke tijden.
 
VOOR DE "DRIEHOEK" 🔺

Uitzend- en bemiddelingsbureaus, groot en klein, werken met opdrachtgevers en flexwerkers. Dit noemen wij soms de 'driehoek'. Wij hebben op dit principe ons product gebouwd en zo blijven we het doorontwikkelen. En dat voel je.

 
KENNISMAKING

Heb je vragen over onze partners? We helpen je graag! 👉

KENNISMAKING

Sterke resultaten...

115.884 Gevulde diensten per maand 🚀
144 Bemiddelingsbureaus als klant 🏢
200% Groei in het eerste jaar 📈

...én gemiddeld 4.8 sterren!