<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=105400&amp;fmt=gif">
Probeer gratis
Vraag live demo aan
Menu
Free Pack
Vraag live demo aan

Moeiteloos je flexkrachten plaatsen bij opdrachtgevers

 

Plan je nog met Excel en WhatsApp? Kies als uitzendbureau en bemiddelaar voor de nieuwe manier om kandidaten te plaatsen.

 

Probeer gratis    Vraag live demo aan

Onze planning software en app vulde in minuten  86% van  50.267 diensten voor kleine en middelgrote uitzendbureaus en bemiddelaars zoals...

logo-talent-care.png
jms zorg.jpeg
hospitality-heroes-logo@2x-2.png
logo-buboflex.png
lo_ZBBN.png

Waarom planning software gebruiken?

Het vullen van openstaande diensten is een hels karwei. Zeker de ad hoc planning van dagdiensten kan veel spanning en kopzorgen geven. Maar wat maakt het zo uitdagend?

Beschikbaarheid opvragen

Voordat je iemand kunt inplannen, wil je weten wie er beschikbaar is. Je stuurt emails, belt en stuur WhatsApp berichten om alles vervolgens in Excel vast te leggen. Elke week weer. 

Last-minute wijzigingen

Wijzigt de opdrachtgever een dienst? Of vraagt een kandidaat om een wijziging? Dan slaat de paniek al snel toe en pak je weer je telefoon om de wijzigingen met je kandidaten en je opdrachtgevers rond te krijgen.

Diensten vullen

Je belt, stuurt emails en WhatsApp berichten naar een grote groep kandidaten, in de hoop op een snelle reactie. Details van diensten stuur je weer per email, of met reeks WhatsApp berichten. En natuurlijk informeer je ook aan de lopende band je opdrachtgevers over de status.

Overzicht houden

En hoe houd je alles bij elkaar? Vertrouw je op je Excel met 5 of meer tabbladen? Hoe zorg je dat je 's avonds met een gerust hart naar huis kunt? En hoe voorkom je tenslotte fouten, met al deze dubbele handelingen?

Breng rust in je hoofd en organisatie

Regel alles vanaf je browser of onderweg via de clevergig smartphone app. Plaats met gemak de juiste kandidaat op de juiste dienst(en). En breng zowel je opdrachtgevers als je krachten op de hoogte en houd maximaal overzicht.

keyvisual-3.png

Meer weten? Probeer het zelf of vraag een vrijblijvende online demonstratie aan.

Probeer gratis
Vraag live demo aan

De juiste persoon op de juiste plek

Nodig razendsnel je voorkeurs kandidaat uit. Of publiceer een open dienst en laat een grotere groep flexwerkers reageren. En natuurlijk kun je daarbij rekening houden met beschikbaarheid, vaardigheden en persoonlijke voorkeuren.

keyvisual-2.png

Breng kandidaten en opdrachtgevers op de hoogte

Kandidaten ontvangen alle details van de dienst in de clevergig app. Opdrachtgevers kijken realtime mee hoe hun openstaande diensten gevuld worden en welke kandidaat ze kunnen verwachten.

list of shifts (2)-1.png

Houd overzicht en verkrijg inzicht

Kies voor verschillende visuele weergaves en gebruik handige filters om de gewenste informatie te zien. Je draait gemakkelijk een rapportage en trekt zo alle relevante informatie uit ons systeem, voor je verloning en facturatie.

Overzicht

Werken vanuit de cloud

Eenvoudig en flexibel. Daar houden we van bij clevergig.

Overal en altijd toegankelijk

clevergig werkt vanaf een internet browser, zowel op Windows als Mac. Of gebruik onze iOS en Android app. En werk vanaf elke locatie en elk apparaat. 

Geen installatie

We lanceren regelmatig verbeteringen van onze software.  Die zijn automatisch zichtbaar nadat je inlogt. Ook is geen installatie nodig. Alles draait via je browser of onze app.

Realtime

Elke wijziging is direct zichtbaar. Zo zijn je kandidaten en opdrachtgevers altijd op de hoogte van de meest actuele status. En jij natuurlijk ook.

Veilig en AVG-proof

Al je gegevens worden veilig opgeslagen via Amazon Web Services. Ook maken we dagelijks backups. En natuurlijk werken we conform de AVG.

Succesverhaal

Wat kan clevergig voor jouw uitzend- of bemiddelingsbureau betekenen?

hospitality-heroes-logo@2x-1

80% van de diensten vult zichzelf

"clevergig zit tegen perfectie aan. Het grootste pluspunt van de software is dat alles real-time is. Wij kunnen live diensten publiceren en hebben via de app heel makkelijk contact met onze uitzendkrachten. Ik werk al 17 jaar met heel veel verschillende systemen en clevergig staat op nummer 2. Na een heel groot, duur systeem als de nummer 1."

Maarten van Steenbergen, Operationeel Directeur

Lees het volledige klantverhaal

Waarom clevergig?

  • Tijdsbesparing in plannen
  • Innovatieve en moderne oplossing
  • Bereikbaar en toegankelijk
Lees meer

Ook 86% van je openstaande diensten vullen?

Probeer het zelf 2 weken gratis. Zonder verplichtingen.

Probeer gratis