<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=105400&amp;fmt=gif">
GA AAN DE SLAG
Menu
Free Pack
Vraag live demo aan

Planning software voor uitzend- en bemiddelingsbureaus

Plan je nog met Excel en WhatsApp? En belemmert dit je groei? Dan kunnen wij jou verder helpen! In 2019 zijn er maar liefst 149.657 diensten ingepland via clevergig.

GA AAN DE SLAG
Geen betaalgegevens nodig 👌

Tientallen arbeidsbemiddeling- en uitzendbureaus in de ZorgHoreca en Traffic Services / Logistiek gingen je voor. Ze vulden 86% van 85.904 diensten en groeiden gemiddeld met 300%

ABR groep logo@2x
ZBBN-logo
logo-talent-care
logo-wiertz-gastvrij

Waarom planning software gebruiken?

Als arbeidsbemiddelingsbureau heb je een druk bestaan. Je werft actief opdrachtgevers en kandidaten. En de dagelijkse operatie is enorm hectisch. Maar wat maakt het zo uitdagend?

Beschikbaarheid opvragen

Voordat je een freelancer of uitzendkracht kunt inplannen, wil je weten wie er beschikbaar is. Je stuurt emails en WhatsApp berichten om alles vervolgens in Excel of Dropbox vast te leggen. Elke week weer. 

Last-minute wijzigingen

Wijzigt de opdrachtgever een dienst? Of vraagt een freelancer of uitzendkracht om een wijziging? Dan slaat de paniek al snel toe en pak je weer je telefoon om de wijzigingen rond te breien.

Diensten vullen

Je opdrachtgever stuurt je een verse lijst met openstaande diensten. Vervolgens bel en WhatsApp je naar je kandidaten, in de hoop op een snelle reactie. Details van diensten stuur je weer apart per email, of met reeks WhatsApp berichten. En natuurlijk informeer je ook aan de lopende band je opdrachtgevers over de status.

Overzicht houden

Hoe zorg je dat je 's avonds met een gerust hart naar huis kunt? Hoe houd je alles het overzicht en blijf je op de hoogte van wijzigingen? Vertrouw je op je Excel met 5 of meer tabbladen? En hoe voorkom je tenslotte fouten, met al deze dubbele handelingen?

Breng rust in je hoofd en operatie

Regel je gehele planning vanaf je browser, of onderweg via de clevergig smartphone app. Vul met gemak openstaande diensten. En houd opdrachtgevers, freelancers en uitzendkrachten op de hoogte.

knipsel_02-1
clevergig planning software smartphone app
START MET PLANNEN
GA AAN DE SLAG

Hoe werkt het?

Nodig voorkeurskandidaten uit, of publiceer een open dienst en laat een grotere groep flexwerkers reageren. Ze ontvangen vervolgens een push notificatie op de clevergig app. Natuurlijk houden we rekening met beschikbaarheid, vaardigheden en persoonlijke voorkeuren.

Lees meer over het product

Een dienst aanmaken in clevergig

Voor wie?

clevergig wordt gebruikt door bemiddelings- en uitzendbureaus. Veelal actief zijn in de ZorgHoreca en Traffic Services / Logistiek. Vullen jouw freelancers en uitzendkrachten ook openstaande diensten bij verschillende opdrachtgevers en locaties?

clevergig openstaande diensten ontvangen op de app

Werken vanuit de cloud

Eenvoudig en flexibel. Daar houden we van bij clevergig.

Overal en altijd toegankelijk

clevergig werkt vanaf een internet browser, zowel op Windows als Mac. Of gebruik onze iOS en Android app. En werk vanaf elke locatie en elk apparaat. 

Geen installatie

We lanceren regelmatig verbeteringen van onze software.  Die zijn automatisch zichtbaar nadat je inlogt. Ook is geen installatie nodig. Alles draait via je browser of onze app.

Realtime

Elke wijziging is direct zichtbaar. Zo zijn je kandidaten en opdrachtgevers altijd op de hoogte van de meest actuele status. En jij natuurlijk ook.

Veilig en AVG-proof

Al je gegevens worden veilig opgeslagen via Amazon Web Services. Ook maken we dagelijks backups. En natuurlijk werken we conform de AVG.

Succesverhaal

Wat kan clevergig voor jou betekenen?

 

ZBBN-logo

80% van de diensten vult zichzelf

"clevergig brengt een stuk rust terug. Eerst liep ik achter de feiten aan. Nu heb ik inzicht en dat geeft tijd om andere dingen te doen. Om stappen te maken in de groei van de onderneming bijvoorbeeld. Daar is nu weer ruimte voor."

Christian Jansen, oprichter Zorgbemiddelingsbureau Nederland

Lees het hele verhaal

Waarom clevergig?

  • Planning software die toekomst proof is
  • Verdere automatisering van bedrijfsprocessen
  • Groei van de recent gestarte onderneming
Lees meer

Ook 86% van je openstaande diensten vullen?

Probeer het gratis. Zonder verplichtingen. Geen creditcard nodig.

START MET PLANNEN