Sluiten
Plan demo
Plan demo

Plan je flexpool snel en makkelijk

clevergig is de #1 software voor on-demand planning én urenregistratie. Perfect voor uitzend- en bemiddelingsbureaus. Vul snel en efficiënt onregelmatige diensten in op uiteenlopende locaties met een grote flexpool!

Plan demo
Hoofdillustratie 12
 

Waarom onze planningsoftware?

Vóór clevergig

Personeelsplanning bezorgt je hoofdpijn. Je belt, WhatsApp'ed en gebruikt oude, trage software om de juiste persoon op de juiste dienst te krijgen. Frustratie om iedereen op de hoogte te houden. Gedoe om de juiste tijden terug te krijgen van je medewerkers. Je hebt geen tijd voor iets anders.

Webp.net-resizeimage

 

Na clevergig

clevergig is je nieuwe on-demand planning realiteit: alles aangaande planning is georganiseerd in één software. Je bent in controle met 100% inzicht, snelle communicatie en heldere rapportage. Een gevoel van rust daalt neer. Iedereen weet waar, wanneer er wat moet gebeuren.

Webp.net-resizeimage (1)

 

341.317 Gevulde diensten in 2020 🎉
>11.000 Flexwerkers ingepland via onze app✅
220% Groei over >90 clevergig klanten📈

Hoe werkt clevergig?

Vanaf het moment dat je clevergig opent voel je je op je gemak. Je hebt helder overzicht welke medewerker wanneer beschikbaar is. Eenmaal ingepland krijgen ze direct een melding op de smartphone. 

Meer handige functies

Shifts

Waar clevergig wordt gebruikt

On-demand planning gebeurd veel bij uitzend- en bemiddelings- bureaus. Zij groeien sneller. Ze winnen tijd en meer business. Wat gaat planningsoftware jou brengen?

Meer succesverhalen

 

Logos Homepage (4)

Probeer voor €1  Plan demo