Skip to content

AL JOUW WERK OP ÉÉN PLEK

clevergig is de beste software voor bliksemsnelle ⚡️ planning, eenvoudige urenregistratie en foutloze facturatie. Speciaal voor bemiddelingsbureaus.

KENNISMAKING

 

Meer dan 150 tevreden bureaus:

“Toen we nog mensen hadden die de planning deden, konden we geen overzicht houden. Medewerkers wisten totaal niet meer wie ze hadden geappt.  20% kwam niet of meldde zich in de ochtend van de dienst ziek. Dat was elke ochtend dus spannend, wie gaat er wel of niet komen? Met clevergig zijn we van 20% naar 2% ziekmeldingen gegaan.”
Matthijs_leraarlink-_clevergig
MathijsLeraarLink
“We konden met clevergig zó snel op diensten reageren dat de klanten verbaasd waren over onze reactietijd. Zo gingen klanten eerder bij ons aanvragen, omdat wij de diensten snel vulden. Met clevergig gaat alles snel en hebben we heel weinig foutmarge. Er is een lagere foutmarge en je merkt dat mensen veel minder vaak op verkeerde locatie staan.”
Britt_bringatwork_clevergig-1
BrittBring at Work
“We zijn in het eerste half jaar met 50% gegroeid. Doelstelling is om binnen een jaar weer te verdubbelen. We zijn begonnen met een pool van 20 mensen en uiteindelijk zitten we nu op meer dan honderd. clevergig werkt heel makkelijk, support is goed, duidelijke roadmap. Het wordt allemaal vanuit één punt geregeld, dat is een heel groot voordeel.”
Vince_desjouwers_clevergig-1
VinceDe Sjouwers

Het runnen van een bureau is veel werk...

Als bemiddelingsbureau ben je verschrikkelijk veel tijd kwijt aan het plannen, de urenregistratie en de facturatie. Flexpool planning kost veel tijd en energie. Als je het over ad hoc planning hebt kan het zo al 80% van je werkdag in beslag nemen! Urenregistratie gebeurt nog regelmatig met papieren urenbriefjes. En facturatie draaien met knip- en plakwerk is best riskant, vind je niet?
veel handwerk en stress ✍️
Het matchen van talent aan diensten vormt reeds een uitdaging, zowel voor ad hoc als langere termijn inzet. Naarmate je organisatie groeit, neemt de complexiteit hiervan toe.
 
whatsapp en Excel zijn 👎
WhatsApp en Excel sheets zijn handig in het begin. Maar wil je een professioneel bureau runnen loop je al snel tegen beperkingen aan. Nog belangrijker: het is foutgevoelig.
 
zelf oplossen kost 💶 en 🕐
Zelfgebouwde oplossingen klinken mooi op papier. Toch is goede, krachtige software bouwen een vak apart. Het kost veel van je tijd, en veel geld.
 
KENNISMAKING

...clevergig maakt het makkelijk!

  • 1. Plan bliksemsnel
  • 2. Automatische urenregistratie
  • 3. Factureer als een pro
Met het klikken van een paar knoppen nodig je snel de juiste mensen uit voor diensten. Ze kunnen direct accepteren en de dienst pakken, of jij kiest de uiteindelijke kandidaat. Zo simpel is het. Met onze krachtige, moderne, mobiele apps zijn je flexwerkers altijd op de hoogte. Zo weten ze altijd wanneer en waar ze aan het werk moeten, zodat no-shows geminimaliseerd worden en tot het verleden gaan behoren.
 
homepage3-v2-1 
 
 

Flexwerkers krijgen direct na het uitvoeren van de diensten de mogelijkheid om hun uren te loggen via onze mobiele app. Ze kunnen op locatie uren laten onderteken, of jij kunt later zelf de opdrachtgever hierom vragen. Bereken de juiste kosten, inclusief bonnetjes en registreer de kilometers automatisch. De uren kun je meteen koppelen aan de juiste ORT die je wilt hanteren, zodat je daar geen hoofdbrekende Excel sheets voor hoeft te bouwen.

homepage2-v2-1

 

Als jij een bemiddelingsbureau hebt, dan weet je dat de laatste stap misschien wel de lastigste is. Een factuur in Word knippen en plakken is makkelijk bij 1-2 facturen, maar niet bij 30-50. Met onze facturatie module richt je al je tariefafspraken, kosten en marges in. Met één druk op de knop worden alle facturen vanzelf voor jou gemaakt. Ja, ook die van de ZZP'ers en in driepartijen model! Je hoeft ze alleen nog te versturen.

homepage1-v2-1

 

Eenvoudig & snel te begrijpen

Als je een bureau draait, wil je niet dagen of weken kwijt zijn aan het leren kennen van nieuwe software.
Ook wil je niet dagelijks, eindeloos moeten klikken om het werk gedaan te krijgen. Dan kun je net zo goed weer WhatsApp en Excel gebruiken.
Daarom is clevegrig intuïtief, snel en gebouwd voor de branche.

GEBRUIKSVRIENDELIJK 💪

Eenvoud is een van onze kernwaarden. Bij het ontwerpen van al onze features en functies stellen we onszelf de vraag: 'Kan dit eenvoudiger?' Hierdoor leer je clevergig in slechts enkele dagen kennen en kun je razendsnel aan de slag. Ontdek hier onze nieuwste toevoegingen.

 
SUPERSNEL 🏁
Voor het managen van een bemiddelingsbureau is snelheid van essentieel belang. En dat is precies wat je ook verwacht van je softwareoplossing. Met clevergig ben je verzekerd van optimale prestaties, zodat je altijd kunt vertrouwen op een vlotte werking, zelfs tijdens de meest hectische periodes.
 
MAKKELIJK OVERSTAPPEN 🚀

We streven ernaar om de overstap voor jou zo naadloos mogelijk te laten verlopen. Samen bekijken we hoe we dit het beste kunnen aanpakken. En om het gemak voor onze klanten te vergroten, bieden we tevens partnerintegraties aan. Ontdek hier onze lijst met beschikbare API's.

 
KENNISMAKING

Vertrouwd door branchegenoten

Klik op het logo van de klant om direct het succesverhaal te lezen!

Sterke resultaten...

115.884 Gevulde diensten per maand 🚀
144 Bemiddelingsbureaus als klant 🏢
200% Groei in het eerste jaar 📈

...én gemiddeld 4.8 sterren!

 

Wil jij ook sterke resultaten met je bureau? Plan een kennismaking! 👉

KENNISMAKING