Skip to content

sterren_website
“scheelt 50% werk”

sterren_website
“de motor van mijn bureau”

sterren_website
“ik kan niet meer zonder!”

ORGANISEER JOUW WERK OP ÉÉN PLEK

clevergig is de beste software voor bliksemsnelle ⚡️ ad hoc planning, eenvoudige urenregistratie en foutloze facturatie. 
Speciaal voor uitzend- en bemiddelingsbureaus.

KENNISMAKING

HubSpot Video

>150 bureaus groeien door met clevergig 🚀:

3 modules - speciaal gebouwd voor jou

Onze wortels liggen bij uitzend- en bemiddelingsbureaus. Bij iedere feature, module, iedere knop die we bouwen, staan wij stil bij onze eindgebruikers. Dat zijn er in jullie branche 3: het bureau (jij), jouw flexpool en jouw klanten. De "driehoek" moet optimaal presteren voor succes. Klantobsessie is één van onze kernwaarden, en dat zie je terug in ons product.

⚡ Snelle Ad hoc planning
Een sluitende ad hoc planning is waar het begint. Vind snel de juiste flexwerkers, nodig ze uit in een handomdraai en vul veel ad hoc diensten in minuten, niet in uren.
 
eenvoudige Urenregistratie
Weg met papieren urenbriefjes. Via onze eigen mobiele apps geven flexwerkers snel uren en kosten door. Dan kun jij snel doorpakken. Check hier urenregistratie.
 
foutloze Facturatie
Facturatie is waar alle informatie samenkomt in keiharde euro's. Helemaal in bemiddeling. Dus moet het snel geregeld én kloppend zijn. Daarbij helpt onze module "facturatie".
 

DE IMPACT VAN CLEVERGIG

Plan sneller & preciezer

Ad hoc planning was lastig - vóórdat clevergig er was. Met clevergig pak jij als planner én ondernemer de regie terug in handen. Onregelmatig plannen met een grote groep ZZP'ers over uiteenlopende locaties wordt een plezierige bezigheid. Wij zijn speciaal ontworpen voor ad hoc planning. 

9991451-muursticker-zakelijk-logo---XTRN-01‘Makkelijker én sneller diensten verwijderen met clevergig!’
 - Ouassima, Verbindingscoördinator

 

Planning_screen

Breng werk samen in één tool

Bemiddelen en uitzenden is al lastig genoeg. Ad hoc planning moet samenwerken met urenregistratie en facturatie. Daarom maken wij met eenvoudige en doeltreffende tools jouw werk makkelijker. En wij blijven doorontwikkelen met ons eigen team van 23. Daar kun je samen met onze 144 andere klanten op vertrouwen.

fiduzia-ConvertImage
 
"Één systeem waarmee je kunt werken!"
- Ranjeet, Eigenaar
Time_tracking

Groei door met je business

Onze software maakt jouw leven gemakkelijker. Automatisering stroomlijnt je bedrijf en verlaagd de foutmarge. Het haalt de barrières voor groei uit de weg. Onze klanten hebben bewezen dat je met clevergig het eerste jaar 200% kunt groeien. Ben jij er klaar voor?

Sjouwers Logo‘50% groei in de eerste zes maanden en van 20 naar 100 mensen gegroeid met de flexpool!
 
Vince, eigenaar
dashboard
115.884 Gevulde diensten per maand 🎉
144 Bemiddelingsbureaus als klant ✅
200% Groei in het eerste jaar 📈

Klaar om je ad hoc planning sluitend te krijgen?

Sluit je aan bij 144 uitzend- en bemiddelingsbureaus en groei door! Dat begint met een demo.
 
In een demonstratie van clevergig beantwoorden product experts al je vragen over onze software voor ad hoc planning, urenregistratie, personeel dossiers en facturatie!
 
KENNISMAKING
Deal-1

Wij waarderen onze klanten en zij ons ook: