Sluiten
Aanmelden
Aanmelden

Plan de juiste persoon op de juiste plek

On-demand planning is de nieuwe manier van plannen.

Gebruik jij nu Excel en WhatsApp om je onregelmatige diensten bij verschillende opdrachtgevers te vullen? Dat kan makkelijker. Vul dubbel zoveel diensten in dezelfde tijd, dat is onze belofte.

Probeer het gratis
Hoofdillustratie 12
>500.000 In totaal gevulde diensten 🎉
>11.000 Flexwerkers ingepland via onze app✅
220% Groei over >90 clevergig klanten📈

Waarom onze planningsoftware?

Vóór clevergig

Personeelsplanning is een hoofdpijn dossier(!). Bellen, whatsappen en trage, oude software om de juiste persoon op de juiste dienst te krijgen. Frustratie om iedereen op de hoogte te houden. Gedoe om de juiste tijden terug te krijgen van je medewerkers. Je hebt geen tijd voor iets anders.

Webp.net-resizeimage

 

Na clevergig

clevergig is je nieuwe on-demand planning realiteit: alles aangaande planning is georganiseerd in één software. Je zit bent in controle met 100% inzicht, snelle communicatie en heldere rapportage. Een gevoel van rust daalt neer. Iedereen weet waar, wanneer er wat moet gebeuren.

Webp.net-resizeimage (1)

 

Hoe werkt clevergig?

  • Plan je shift gemakkelijk
  • App voor medewerker
  • Registreer de juiste uren

100% inzicht 
Onze eenvoudige software open je vanuit je browser. Je ziet wat je wilt zien als het gaat om planning. Makkelijke navigatie, slimme filters, precies de juiste mogelijkheden. Hierdoor kan jij uitzonderlijk goed doen wat je wilt, snel de juiste persoon plannen op de juiste klus, op de juiste locatie. Dat noemen wij nou goede on-demand planning!

Leer meer

 

 

 

Makkelijke app
Voor de medewerkers is er een mobiele app zonder vuistdikke handleiding. Beschikbaar geven ze in een handomdraai door. Proactief. Dat alleen al scheelt je uren aan werk. Medewerkers hebben snel inzicht in openstaande én bevestigde diensten.

Leer meer

 

 

 

Waterdichte uren
Als alle zijn doorgegeven door je medewerkers kun je kiezen om zelf de uren goed te keuren of je opdrachtgever dit te laten doen. Met rapportages met optionele ORT's kun je iedereen voorzien van de juiste data.

Leer meer

 

 

 

Voor wie is clevergig geschikt?

  • Bemiddelingsbureaus
  • Uitzendbureaus
  • Veiligheid & Infra
  • Marktplaatsen

Bemiddelingsbureaus

Bemiddel je ZZP'ers dan kun je rekenen op clevergig. Als je snel wilt schakelen en diensten moet vullen over meerdere locaties en opdrachtgevers is clevergig voor jou. Verzamel eenvoudig naderhand de uren, en koppel met onze partner Selfbilling voor bijna automatische facturatie!
 
Kijk hier naar de video over Justin van Zorg Ambiance. Zij zagen meer dan 40% groei dankzij clevergig.
LOGO__GOED2_kopie-removebg-preview
 
Meer voorbeelden

 

Uitzendbureaus

Als je personeel uitzend in bijvoorbeeld horeca of logistiek dan is clevergig heb je goed overzicht nodig we waar is. Je moet mensen goed op de hoogte te brengen van wat ze te wachten staat, en de juiste uren achteraf verzamelen met correcte ORT's! Dat kan perfect met clevergig.
 
logo-wiertz-gastvrij
 
Meer voorbeelden

Veiligheid & Infra

Inzicht is belangrijk als met beveiligers, brandwachten en verkeersregelaar werkt. Ook onderweg. Onze mobiele apps zijn super eenvoudig in gebruik, en ORT's voeg je super gemakkelijk toe vanuit ons product.

Lees het verhaal van Cass Services hier.
image001
 
Meer voorbeelden

Marktplaatsen

Misschien heb je een nieuw idee om een marktplaats op te zetten. Uiteraard zou je dat platform als een maatpak willen laten ontwikkelen. Maar daar zijn MEGA kosten aan verbonden en gaat veel tijd overheen. Als je een Minimal Viable Product wilt testen van je idee zijn wij de een goede partner.

Check hier het verhaal van Jurgen van IShipit.
ishipit FB Profile Picture-1
Meer voorbeelden

Wat vinden onze gebruikers?

 
Onze belofte: tevreden of je geld terug

Proberen zonder risico? Dat kan!

Overstappen naar onze software kan spannend zijn. Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. Tientallen klanten hebben de overstap al gemaakt en zijn super tevreden over ons product. Het bewijs: onze klanten verdubbelen het aantal gevulde diensten met ons product. Daarom durven wij - als je nog twijfelt - je de clevergig Groei Garantie te bieden.
 
Verdien je investering in onze software terug binnen een jaar terug met de groei van je operatie.
Wanneer dat niet lukt kun je je contract opzeggen en krijg je je geld terug.
Vraag ons naar de voorwaarden.

Probeer het gratisPlan een demo