Sluiten
Aanmelden
Aanmelden

Plan de juiste persoon op de juiste plek

On-demand planning is de nieuwe manier van plannen.

Gebruik jij nu Excel en WhatsApp om je onregelmatige diensten bij verschillende opdrachtgevers te vullen? Dat kan makkelijker. Vul dubbel zoveel diensten in dezelfde tijd, dat is onze belofte.

Schrijf in voor live demo
Hoofdillustratie 12
341.317 Gevulde diensten in 2020 🎉
>11.000 Flexwerkers ingepland via onze app✅
220% Groei over >90 clevergig klanten📈

Waarom onze planningsoftware?

Vóór clevergig

Personeelsplanning is een hoofdpijn dossier(!). Bellen, whatsappen en trage, oude software om de juiste persoon op de juiste dienst te krijgen. Frustratie om iedereen op de hoogte te houden. Gedoe om de juiste tijden terug te krijgen van je medewerkers. Je hebt geen tijd voor iets anders.

Webp.net-resizeimage

 

Na clevergig

clevergig is je nieuwe on-demand planning realiteit: alles aangaande planning is georganiseerd in één software. Je zit bent in controle met 100% inzicht, snelle communicatie en heldere rapportage. Een gevoel van rust daalt neer. Iedereen weet waar, wanneer er wat moet gebeuren.

Webp.net-resizeimage (1)

 

Hoe werkt clevergig?

Vanaf het moment dat je clevergig start voel je je thuis. Je hebt helder overzicht welke medewerker wanneer beschikbaar is. Eenmaal ingepland krijgen ze direct een melding op de smartphone. 

Meer handige functies

planning zonder achtergrond (1) (1)

Waar clevergig wordt gebruikt

On-demand planning gebeurd veel bij uitzend- en bemiddelings- bureaus. Maar ook planners van personeel in beveiliging, infra en catering. clevergig past zelfs bij interne flexpools van ziekenhuizen en zorginstellingen.

Meer succesverhalen

 

Logos Homepage (4)

Reviews

 

Probeer het gratis  Plan een demo