Skip to content

Partners & Integraties

Op dit moment zijn wij druk bezig met het vinden van de bijpassende partners. Verwacht dus veel meer van ons de komende tijd! 

Samen maken we het leven van onze klanten makkelijker!

SelfBilling

SelfBilling is een slimme facturatieoplossing voor bedrijven en organisaties die met zelfstandigen, inhuur- en flexkrachten of vrijwilligers werken. Vanuit clevergig voert SelfBilling waterdichte facturatieprocessen uit!
Naar website van SelfBilling.

Selfbilling logo rgb

 

austin-distel-Imc-IoZDMXc-unsplash (Medium)-1

AFAS

Gebruik je AFAS als boekhoudpakket? Met onze koppeling op maat, kun je gegevens van bijvoorbeeld medewerkers en opdrachtgevers uitwisselen met clevergig. Vraag naar de mogelijkheden.

afas sw logo stapel pms_293 pms_193

BACKOFFICER

BackOfficer levert een all-in backoffice. Van uitzenden, verlonen tot voorfinancieren. Ondersteund met super uitzendsoftware.

In combinatie met onze planning software en urenregistratie, bieden we alle tools om jouw uitzendbureau te laten groeien! 📈

Backofficer

Easyflex

Easyflex en clevergig werken samen met een tweeledig doel. Elkaars wederzijdse diensten promoten. Een koppeling realiseren tussen beide software-omgevingen (nog in ontwikkeling).

Zo zien klanten automatisch wijzigingen in opdrachtgevers en medewerkers terug in clevergig. En sturen we nadien de gewerkte uren op de juiste plaatsing in Easyflex.

Easyflex-Logo-social-3-1

clevergig_logo_rgb_liggend

Jouw logo ook hier? Neem contact met ons op om kennis te maken via onderstaande knop.

KENNISMAKING

team clevergig